Dušica Jakovljević na Pinku svet portal svet
Svet

April 26, 2024 11:45

By

Poznato šta će Dušica Jakovljević da radi na Pinku: Ovo niko nije očekivao

Dušica Jakovljević na Pinku dobila drugu šansu

Voditeljka Dušica Jakovljević nedavno je dobila otkaz na Hajp televiziji, posle kojeg je rekla da će malo da odmori, da sabere misli i da vidi šta će dalje.

Međutim, samo dan kasnije pojavio se snimak voditeljke na kome se vidi kako ulazi na Pink televiziju. Dušica Jakovljević na Pinku je radila godinama, ali je prošle godine rešila da napusti pinkovo jato, no izgleda se u međuvremenu predomislila.

Dušica Jakovljević na Pinku svet portal svet

Ata images

– Čelnici Pinka rešili su da Dušici daju drugu šansu, iako, kad je odlazila nije bilo potpuno fer i imala je razne izjave. Međutim čelnici suodlučili da joj daju šansu i primili su je na razgovor. Ono što je sigurno jeste da im sledi još jedan razgovor – tvrdi izvor blizak vlasnicima Pink televizije.

Pročitajte Došlo je do razvoda, Dijana je krivicu prebacila na mene, ali za svađu je potrebno dvoje

Razmišlja se da li će Dušica voditi emisiju “Premijera vikend – specijal” sa Bojanom Lazić, umesto voditeljke Tijane Price koja je nedavno otišla sa ove pozicije, ili će to ipak biti rijaliti “Elita”, u koje je publika navikla da je gleda, a treće opcioje jeste da se osmisli novi format. I dalje se sa sigurnošću ništa ne zna, jer će se pregovori nastaviti – otkrio je izvor.

Dušica Jakovljević na Pinku svet portal svet

Ivan Vučićević

Tim povodom oglasio se i voditelj ”Zadruge” Milan Milošević, koji se takođe posle napuštanja ponovo vratio na Pink.

– Ne mešam se u odluke mojih poslodavaca, niti sam upućen u njihovo poslovanje, a što se mene tiče ko god došao, dobrodošao. Zna se gde je najbolje i gde treba da budu najjači – izjavio je Milošević.

Dušica Jakovljević na Pinku bi mogla da ima svoj šou

Mnogi slute da je pred Dušicom nova emisija jer je u prvoj izjavi nakon otkaza rekla da je ona ”ipak za neku veliku scenu i neki večernji glamurozniji program”, što navodi na razmišljanje da se sprema nova emisija koju će voditi upravo ona.

Dušica Jakovljević na Pinku svet portal svet

Ata images

Kada je razlaz sa bivšim poslodavcem u pitanju, Dušica je rekla da su se razišli u prijateljskim odnosima.

– Uzela sam neplaćeno odstustvo mesec dana kako bih se malo distancirala i razmislila o svemu i mislim da je ovo najbolja odluka koju sam mogla da donesem. Sadržaj te televizije mi se u poslednje vreme nije dopadao i nije mi odgovarao. Ne bih iznosila previše detalja jer smatram da sam jednom to možda nepotrebno uradila – otkrila je Dušica posle napuštanja Hajp televizije.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM