Ćerka Goce Božinovske svet portal svet
Svet

May 6, 2024 11:45

By

Ovo je istina o ostavljenoj ćerki: Oglasili se Božinovska i njen bivši muž, priče im se ne poklapaju

Ćerka Goce Božinovske odrastala je daleko od roditelja

Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske i kompozitora Radeta Vučkovića govorila je o svom odrastanju, te otkrila da su je roditelji ostavili kod bake kada je imala samo tri meseca, a da su je oni viđali kada su imali vremena.

Ćerka Goce Božinovske svet portal svet

Ata images

– Baka mi mnogo nedostaje, ona me je od tri meseca podigla, nisam živela sa svojim roditeljima, od petnaeste godine sam se preselila u Beograd. Teško mi je da pričam o njoj, bila mi je sve. Kada je ona umrla, onda je i u meni nekako nestalo sve. Naravno, bili su mama i tata tu, ali je majka bila mnogo mlada, putovala u to vreme, ne zameram joj – rekla je Jelena i priznala kakv je to trag ostavilo na nju.

Pročitajte Ovo od nje nije očekivala – Seka odbila da peva sa Draganom Mirković, pa joj bez uvijanja rekla i zašto

– Ja sam uvek bila rame za plakanje, pa me je taj težak život i detinjstvo naučilo da prepoznam kada je nešto dobro, a kada loše i imam to u sebi. Slaba sam na malu decu, jer sam ja tako odrastala i tako me je baka učila. Uvek prepoznam tu neku napuštenu tužnu decu, uvek pomognem, žao mi je, jer donekle vidim sebe. Mala ja koja je imala dosta loših trenutaka u životu, kao i lepih sa bakom, ali sam imala i dosta traumatičnih iskustava, kao i svi što imamo i držimo ih u sebi – rekla je Jelena, pa se prisetila najbolnijeg trenutka.

Ćerka Goce Božinovske svet portal svet

Printscreen

Najbolniji trenutak u životu mi je to što mi je jako nedostajala majka. Ja sam imala sreću što me je odgajila jedna divna žena, ona je u stvari moja majka. Kaže meni moja Gordana: ” Pa ja sam tvoja majka”, ja kažem da znam, ali tri meseca nije malo, kao beba sam došla da živim sa mojom bakom. Teško mi je bilo prihvatanje mojih roditelja, niko me nije razumeo, čini mi se da me ni dan danas ne razumeju po pitanju svega. Verovatno sam se zato malo i povukla, imam neki svoj svet, teške su to stvari – rekla je pevačica za Grand.

Ćerka Goce Božinovske nije zamerila roditeljima što su je ostavili kod bake

Iako je odrastala pored bake, Jelena je oduvek bila u dobrim odnosima s roditeljima. Njen otac Rade priznaje da je sve bilo onako kako je pevačica ispričala, dok je majka Goca iznela nešto drugačiju priču.

– Poslala mi je Jelena snimak emisije. Sjajno… Jeste dirljivo, ali to je istinito. To je u početku bilo, posle se sve stabilizovalo. Nju je pogodila ta tema, pa je zato tako reagovala – rekao je Vučković.

Ćerka Goce Božinovske svet portal svet

Bojan Vuković

Goca je za Kurir izjavila da nije istina da je ostavila ćerku, ali nije imala vremena da se upušta u dublji razgovor.

– Trenutno sam u gostima na slavi. Nije istina, Jelena je samo emotivna i prisetila se detinjstva i bake, to je normalno. Baku je mnogo volela. Ne, nije istina. Hvala vam najlepše – rekla je pevačica.

AUTOR: SVET

IZVOR: GRAND, KURIR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES