Prvi muž Goce Božinovske
Svet

August 7, 2023 17:00

By

Sukobi ne prestaju, prvi muž Božinovske konačno progovorio: Evo zašto Jelena i Goca ne razgovaraju…

Prvi muž Goce Božinovske otkrio porodične detalje 

Kompozitor i prvi muž pevačice Goce Božinovske, retko se pojavljuje u javnosti, ali kada se to desi, dugo se priča o njegovim izjavama.

Tako je bilo i nedavno kada je progovorio o odnosu ćerke Jelene sa majkom Gocom Božinovskom.

Pročitajte Goca Božinovska otkrila kako joj je Miha pomogao da othrani decu – Reči koje joj je uputio će vas rasplakati

Prvi muž Goce Božinovske

Ata images

– Odavno se nisam čuo sa Gocom, Jelena i ona su zahladnele odnose, nisu više bliske kao ranije i ne viđaju se. Jelena uopšte ne želi da priča na tu temu. Ona nikad nije želela da je predstavljaju kao ćerku Goce Božinovske, a sad su došle u neki konflikt – kazao je Vučković pa dodao:

– Po mom mišljenju, nema razloga da ne pričaju, Gordana je dobar čovek i njih dve bi trebalo to da izglade sa ženske strane. Jelena je pokupila genetiku na mene, razmišlja kao i ja, pa se zato ne slaže sa Gocom – rekao je Rade, prenosi “Story”.

Pročitajte Dečko Goce Božinovske na samrti – Pevačica puši cigaru za cigarom, on otkazao venčanje

Prvi muž Goce Božinovske

Kako navodi Vučković, a prenose mediji, on smatra da je razlog sukoba Jelene i Goce, jedna emisija u kojoj je Božinovska bila i u kojoj je rekla da je njena ćerka izmislila udaju.

Da podsetimo, Goca Božinovska svojevremeno je pričala kako nije odrasla u izobilju.

– Moj otac je bio mnogo bogat čovek dok je živeo u Makedoniji. Sve je napustio kada se oženio mojom majkom i kada se preselio u Srbiju. Imao je petoro dece i ostalo je sve njima. Nikada nisam pitala za to, ništa tražila nisam niti me je zanimalo – pričala je ona i dodala:

Pročitajte Goca Božinovska udala se posle dva dana poznanstva – Rešila sam da ostatak života provedemo zajedno

Prvi muž Goce Božinovske

BOJAN VUKOVIĆ

– Ovde smo sastavljali kraj s krajem! Nosila sam stvari koje su mi komšije poklanjale, nisam imala šta da obučem. Pre podne sam išla u školu, a po podne sam radila kod nekog i, kad mi daju parče hleba i premažu kajmak, ja hoću da crknem od sreće! Tokom zime smo jeli krompir koji tati daju kada nadniči, verujte mi da ne mogu da vidim krompir sada, smučio mi se. Zato danas mogu da preživim s milionima, ali i sa jednim dinarom jer sam navikla na sve – rekla je Goca o svom odrastanju.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images