Udaja Goce Božinovske
Svet

8 марта, 2023 16:30

Goca Božinovska udala se posle dva dana poznanstva: Rešila sam da ostatak života provedemo zajedno

Udaja Goce Božinovske desila se iznenada

Goca Božinovska na vrhuncu svoje karijere zaljubila se kao nikad u životu. 1989. godine upoznala je Zorana Šijana sa kojim je dobila dvoje dece, Zoranu i Mirka. Iz prvog braka sa kompozitorom Radetom Vučkovićem ima ćerku Jelenu koja je krenula njenim stopama.

Pročitajte: Dečko Goce Božinovske na samrti – Pevačica puši cigaru za cigarom, on otkazao venčanje

Udaja Goce Božinovske

Ata images

Njena i Šijanova ljubav vredna je scenarija za film. Iako je važio za žestokog momka sa pevačicom je bio potpuna suprotnost. Jednom prilikom ispričala je kako je upoznala Zorana i kako se dogodila udaja Goce Božinovske posle samo dva dana:

– Bila sam na moru sa ćerkom Jelenom, Zlatom Petrović i njenim sinom Mikijem. Otišli smo na ručak u Herceg Novi i tamo sam srela Zorana. Odmah smo kliknuli. Šijan i ja smo se dogovorili da uveče odemo na piće i tako je sve počelo. To je bila ljubav na prvi pogled. Posle dva dana smo rešili da ceo život provedemo zajedno. Spakovala sam kofere i počela da živim sa njim – pričala je ona i dodala:

Pročitajte: Goca Božinovska otkrila kako joj je Miha pomogao da othrani decu – Reči koje joj je uputio će vas rasplakati

Udaja Goce Božinovske

Foto: Instagram

– Kad sam upoznala Zorana, nisam znala ko je on, a nije ni Zlata. Nikad pre toga nisam čula za njega. Ni on nije znao da sam ja pevačica, jer tada nisam bila mnogo popularna. Na početku naše veze, Zlata nikako nije bila za to da budem s njim, jer se sve između nas prebrzo desilo. Plašila se da će izgubiti drugaricu i da više nećemo provoditi vreme zajedno, jer smo bile nerazdvojne. Vremenom su se ona i Šijan zavoleli kao da su najrođeniji.

Pročitajte: Ta žena mi je uništila porodicu – Ovo je najbolja drugarica Goce Božinovske zbog koje ju je Šijan ostavio FOTO

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic.rs

FOTO: Rajko Ristić