Saopštenje Jelene Karleuše
Svet

October 21, 2022 15:30

By

Žive pod istom krovom i nisu se razveli: Karleuša otkrila sočne pikanterije ali pod nadzorom advokata

Istina o braku Jelene i Tošića konačno isplivala 

Pop diva iskreno je rekla da ne sme da otkrije istinu jer bi advokat njenog očigledno još uvek zakonitog supruga mogao da reaguje. Jelena Karleuša je protekle večeri bila deo revije jednog modnog brenda, a priznala je da je prvi put bila u ulozi manekenke u svom životu. Pored toga, ona je otkrila da i dalje živi sa suprugom Duškom pod istim krovom, te da se nije razvela…

Pročitajte: Neki su se džaba radovali – Jelena Karleuša otkrila šta se dešava u njenom i Duškovom braku

Istina o braku Jelene i Tošića

Foto: Instagram

– Nisam pomenula razvod. Moram da kažem da se nisam razvela i da živim pod istim krovom sa Duškom. Venčanica je bila deo moje uloge večeras, ako mi želite još jednu pravu venčanicu i brak, onda bih pre toga morala da se razvedem. Ako kažem istinu, možda će opet Duškov advokat da zove medije da da neku izjavu, ne mogu više advokate i probleme – istakla je kroz smeh Jelena.

Pročitajte: Karleuša i Duško zajedno na odmoru – Fudbaler voli privatnost ali ovo nije uspeo da sakrije

Istina o braku Jelene i Tošića

Foto: ATA images

Pevačica se osvrnula i na svoje ćerke Atinu i Niku, te otkrila šta joj zameraju.

– Jako su specifične devojčice, Atina mi je pre neki dan rekla da sam ja kriva što nju i Niku prepoznaju, a da one to ne žele. Smeta im. Nika se juče vratila sa ekskurzije, bila je u Vojvodini, i rekla mi je da su joj deca tražila da se slikaju s njom, a da je ona odbila dve devojčice, jer su sa 13 godina u rukama držale cigaru – priča Jelena za Telegraf i nastavlja:

Pročitajte: Isfenirane, našminkane, prelepe – Ovako su izgledale Atina i Nika prvi dan škole (foto)

Istina o braku Jelene i Tošića

Foto: ATA images

– Prepoznaju ih obe, Atina mi je rekla da sam ja krivac za to. Mislim da će im vremenom značiti, možda će im pomoći iako im sada odmaže. Atina je ugasila svoj Instagram profil gde je imala desetine hiljada pratilaca zbog tog internet bulinga. Smatram da decu treba zaštiti od toga, pogotovu moju decu. Žrtva sam toga i živim to kao neku svakodnevnicu. Nika je žustra, ona zna da odgovori, a Atina je samo pogasila sve – istakla je Karleuša.

AUTOR: SVET

IZVOR: Telegraf

FOTO: ATA images