Izjava Jelene Karleuše
Svet

August 5, 2022 16:00

By

Karleuša i Duško zajedno na odmoru: Fudbaler voli privatnost ali ovo nije uspeo da sakrije

Bivši supružnici Jelena i Duško ipak letuju na različitim destinacijama 

U jeku razvoda Karleuše i Duška Tošića javnost intrigijraju i informacije gde se najintrigantniji par nalazi ovog leta. Dok Jelena uživa u Budvi i luksuzu, Duško se ipak opredelio za privatnost. Međutim, jednu stvar ipak nije mogao da sakrije.

Pročitajte: Shvatila je da nema šta da izgubi sa leđa je pao neopisiv teret – Jelena Karleuša konačno slobodna (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Bivši supružnici prate se u stopu

Sada već, bivši suprug pop dive Jelene Karleuše, odmara u Hrvatskoj. Nekadašnji fubaler i uspešan menadžer za odmor iz snova odabrao je Istru, a u sredu je viđen na jednom ostrvu na samom jugu hrvatskog poluostrva. Duško je došao u društvu još jednog muškarca, a zadržao se oko sat vremena. Kako ekskluzivno saznaje STORY.hr ovu turističku lokaciju odabrao je jer ga niko ne poznaje.

Pročitajte: Oči u oči – Jelena Karleuša se našla u društvu žene sa kojom su povezivali Duška pa uradila nešto neočekivano

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Jelena je, sa druge strane sinoć imala nastup u Budvi a tokom dana objavila je set provokativnih fotografija sa jahte na koje Duško nije reagovao… Iako njen bivši suprug još uvek nije objavio nijednu sliku s letovanja, pretpstavljamo da ni njegov odmor ne može da prođe bez luksuzne jahte, dobrog pića i kvalitetne hrane.

Iako su mnogi pomislili da su bivši supružnici zajedno na odmoru, to ipak nije tačno. Karleušu i Duška sad jedino spaja ljubav prema moru i istovremeno letovanje, na različitim destinacijama…

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot