Tekst pesme Rehabilitacija
SAD JE STVARNO KRAJ

July 5, 2022 12:17

By

Jelena Karleuša objavila saopštenje: Duško više ne vidi sebe kao deo naše porodice. Otkrila i sve detalje razvoda

Razvode se Jelena i Duško posle 14 godina braka

Pevačica Jelena Karleuša upravo je na svom Instagram profilu saopštila da se, posle četrnaest godina braka, razvodi od fudbalskog menadžera Duška Tošića.

Njeno saopštenje vam prenosimo u celosti

– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem – napisala je Karleuša.

Jelena Karleuša

Pročitajte: Novi početak u novoj kući – Jelena Karleuša nastavlja bez Duška (video) 

Jelenin prijatelj, Saša Vidić, za naš magazin je nedavno izjavio da su se Jelena i Duško već razveli, ali je to pevačica demantovala. I pored svih teških perioda koje su imali iza sebe, svi su se ipak nadali da će brak poznatog para opstati, ali se nažalost to nije desilo.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM