Provokativno izdanje Jelene Karleuše
Svet

4 Avgusta, 2022 23:00

Shvatila je da nema šta da izgubi, sa leđa je pao neopisiv teret: Jelena Karleuša konačno slobodna (foto)

Provokativno izdanje Jelene Karleuše nadmašilo sve ostale 

Jelena Karleuša nakon odmora u Turskoj bacila se u ozbiljne poslove, nastupa skoro svaki dan a večeras je s nestrpljenjem očekuju i u Budvi… Budući da je nedavno objavila saopštenje da se razvodi od Duška Tošića, o novim epilozima razvoda nismo još uvek obavešteni a radoznali mediji iz dana u dan prate svaki njen korak ne bi li saznali neku novu informaciju.

Pop diva koja inače svoju intimu čuva samo za sebe, kada su slike u pitanju, ipak je otvorenija i transparentnija. Poslednja serija novih slika s jahte, na crnogorskom primorju, nadmašila je sve prethodne.

Pročitajte: Oči u oči – Jelena Karleuša se našla u društvu žene sa kojom su povezivali Duška pa uradila nešto neočekivano

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Provokativno izdanje Jelene Karleuše – Sloboda nema cenu

Jelena Karleuša je pre nekoliko godina svoje telo dovela do savršenstva i bukvalno može da se pohvali figurom peščanog sata. Nema ni gram viška a fotke u bikiniju su najsmelije koje je ikada plasirala na Instagramu. Ipak, Karleuša je sada otišla korak dalje i objavila set slika s jahte gde je skoro, pa potpuno gola. Oko struka i zadnjice ima samo donji deo kupaćeg a njene poze i stav govore o tome koliko je samouverena.

Pročitajte: Novi početak u novoj kući – Jelena Karleuša nastavlja bez Duška (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Provokativno izdanje Jelene Karleuše – Samo nežno prema sebi 

Iako joj svaki odevni komad stoji kao saliven i sve što obuče izgleda veoma skupoceno, Karleuša najbolje izgleda na slikama za vreme leta jer se tu vidi sva njena savršenost. Njene nove slike govore da sloboda nema cenu te i da je žensko telo jedno od najsavršenijih darova prirode. U nastajanju ovih slika Jelena je shvatila da nema šta da izgubi te ih je i objavila. Ove fotografije mnogi i okarakterisali kao neprikladne ali one kriju osim vizuelnog efekta i sjajnu poruku – ljubav prema sebi i svom telu je najvažnija.

Pročitajte: Duško Tošić se oglasio prvi put posle razvoda – Sve ukazuje na to da je Jelena u ovo umešala prste

Duško Tošić posle razvoda

Ata images

Naravno, Duško Tošić koji je nedavno boravio u Beogradu i to u sjajnom raspoloženju, ni ovaj put neće reagovati na Jelenine fotografije koje je objavila. Moramo da priznamo da mu skidamo kapu kada na ovakav prizor uspe da okrene glavu…

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot