Ishrana Jelene Karleuše
Svet

4 Avgusta, 2022 23:00

Shvatila je da nema šta da izgubi, sa leđa je pao neopisiv teret: Jelena Karleuša konačno slobodna (foto)

Provokativno izdanje Jelene Karleuše nadmašilo sve ostale 

Jelena Karleuša nakon odmora u Turskoj bacila se u ozbiljne poslove, nastupa skoro svaki dan a večeras je s nestrpljenjem očekuju i u Budvi… Budući da je nedavno objavila saopštenje da se razvodi od Duška Tošića, o novim epilozima razvoda nismo još uvek obavešteni a radoznali mediji iz dana u dan prate svaki njen korak ne bi li saznali neku novu informaciju.

Pop diva koja inače svoju intimu čuva samo za sebe, kada su slike u pitanju, ipak je otvorenija i transparentnija. Poslednja serija novih slika s jahte, na crnogorskom primorju, nadmašila je sve prethodne.

Pročitajte: Oči u oči – Jelena Karleuša se našla u društvu žene sa kojom su povezivali Duška pa uradila nešto neočekivano

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Provokativno izdanje Jelene Karleuše – Sloboda nema cenu

Jelena Karleuša je pre nekoliko godina svoje telo dovela do savršenstva i bukvalno može da se pohvali figurom peščanog sata. Nema ni gram viška a fotke u bikiniju su najsmelije koje je ikada plasirala na Instagramu. Ipak, Karleuša je sada otišla korak dalje i objavila set slika s jahte gde je skoro, pa potpuno gola. Oko struka i zadnjice ima samo donji deo kupaćeg a njene poze i stav govore o tome koliko je samouverena.

Pročitajte: Novi početak u novoj kući – Jelena Karleuša nastavlja bez Duška (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Provokativno izdanje Jelene Karleuše – Samo nežno prema sebi 

Iako joj svaki odevni komad stoji kao saliven i sve što obuče izgleda veoma skupoceno, Karleuša najbolje izgleda na slikama za vreme leta jer se tu vidi sva njena savršenost. Njene nove slike govore da sloboda nema cenu te i da je žensko telo jedno od najsavršenijih darova prirode. U nastajanju ovih slika Jelena je shvatila da nema šta da izgubi te ih je i objavila. Ove fotografije mnogi i okarakterisali kao neprikladne ali one kriju osim vizuelnog efekta i sjajnu poruku – ljubav prema sebi i svom telu je najvažnija.

Pročitajte: Duško Tošić se oglasio prvi put posle razvoda – Sve ukazuje na to da je Jelena u ovo umešala prste

Duško Tošić posle razvoda

Ata images

Naravno, Duško Tošić koji je nedavno boravio u Beogradu i to u sjajnom raspoloženju, ni ovaj put neće reagovati na Jelenine fotografije koje je objavila. Moramo da priznamo da mu skidamo kapu kada na ovakav prizor uspe da okrene glavu…


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot