Karijera Jelene Karleuše na vrhuncu
Svet

July 19, 2022 11:00

By

Majka Divna je predosetila: Jelena Karleuša ovim potezom porodicu zamalo dovela do propasti

Karijera Jelene Karleuše na vrhuncu – svi su znali da će postati diva

Jedna od najvećih domaćih zvezda svoju muzičku karijeru započela je sredinom devedesetih, a u godinama koje su usledile izdvojila se sa nekoliko albuma, sa kojih se i dan danas slušaju hitovi: “Samo za tvoje oči” “Manijak”, “Ko ti to baje”, “Kasino” i tako dalje. Ona je danas jedna od najbolje stilizovanih pop diva, a njene odevne kombinacije vrede i po nekoliko hiljada evra. Ono što se nije menjalo od samih početaka pa do danas je da Karleuša nikada nije prestala da intrigira javnost, kako svojim stajlingom, pojavom tako i interesantnim životom ali i intervjuima.

Pročitajte: Suze same teku – Jelena Karleuša objavila poruku koju joj je poslala ćerka Atina, ono što tamo piše slama i najtvrđa srca (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Karijera Jelene Karleuše – Majka Divna oduvek je znala da će njena ćerka napraviti bum na estradi

Karleuša je već sa 16 godina izrazila želju da postane pevačica. Imala je podršku svoje majke Divne, ali nisu imale dovoljno finansijskih sredstava za njen prvi debi album, zbog inflacije i izazovne ekonomske situacije u zemlji.

Pročitajte: Jelena Karleuša objavila saopštenje – Duško više ne vidi sebe kao deo naše porodice. Otkrila i sve detalje razvoda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Kada sam počinjala karijeru, sa nepunih 16 godina, bila je jako teška situacija. Balkan je goreo u ratnom plamenu, a ja sam te ’95-te snimila prvi album. Moja majka je pozajmila pare za to od Dragane Mirković. Da! Dragana Mirković mi je pozajmila pare za prvi album. I dok se moja majka hvatala za glavu kako ćemo joj vratiti 25.000 maraka, jer je u to vreme imala novinarsku platu dve marke, ja sam mučila drugu muku – nisam imala za čarape – bila je iskrena Jelena svojevremno piše Espreso.

Pročitajte: Jelena Karleuša otkrila tajnu savršenog izgleda – Evo kako da stanjite struk i izgledate vitkije (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Naša najveća diva bila je ubeđena da će njena popularnost biti van svih granica. I, nije pogrešila. Dodala je potom…

– I kad kupim jedne, ja ih čuvam, ali džabe. Uvek sam ih nekako krpila i lepila lakom za nokte, izmišljala neke gluposti. Pojavljivala sam se na tv-u, nasmejana, puna sebe, ubeđivala i voditelje i gledaoce da sam ja, drčna klinka sa Novog Beograda, nova Madona. Niko nije znao da novobeogradska Madona ispod pozajmljene haljine krije najlon čarape ulepljene lakom. Godine su prolazile, a ja sam se namučila kao pas. Madona iz kraja postala je opštepoznata JK. Dragani sam vratila novac – napisala je pre nekoliko godina na svom profilu Jelena Karleuša.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram