Zajednička fotografija Seke i Duška
Svet

18 Jula, 2022 11:00

Izdala je a samo što su se pomirile: Seka Karleuši zabila nož u leđa, provocira je preko Duška zajedničkom fotografijom (foto)

Zajednička fotografija Seke i Duška uzburkala javnost

Javnost i dalje ne može da prihvati činjenicu da su Duško i Jelena odlučili da se raziđu posle 14 godina braka. O njihovoj odluci, Jelena je obavestila javnost kratkim saopštenjem a od tada napisi i priče iza kuloara o njihovom odnosu ne prestaju. Budući da je Jelena javnosti jasno stavila do znanja da se povodom ove teme više neće oglašavati, mediji prate svaki njihov korak ne bi li uhvatili detalj koji će možda ukazati na potencijalno pomirenje. 

Pročitajte: Jelena i Duško su ovako proslavili godišnjicu ljubavi – Pogledajte najintimniju fotografiju poznatog para

Tako u moru fotografija i snimaka koje kruže internetom nedavno smo pronašli i fotografiju Duška Tošića na traktoru koja je oduševila javnost. Zbog ove fotografije mnogi su prokomentarisali da je Duško oduvek bio prizemna osoba, budući da je dete sa sela i da se ničega u životu nije stideo. Uvek je bio vredan, uporan i bilo je sigurno da će postati uspešan čovek, što je njegov otac jednom i istakao:

Pročitajte: Od velike ljubavi do nerazrešene bračne drame – Ovako su Jelena i Duško izgledali na svom venčanju na Vidovdan pre 14 godina (foto)

Foto: Instagram Screenshot

– Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu da bi se školovao i igrao fudbal, tamo je imao redovne obroke, što je za dete u razvoju vrlo važno. Sad je uspešan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu – rekao je Milorad Tošić, Duškov otac koji je potvrdio da je danas fudbalski menadžer s milionsikm zaradama bio divan dečak koji je svojom upornošći i zalaganjem došao do izvanrednih rezultata i životnih podivga.

Pročitajte: Duško Tošić pronašao utehu – Evo šta radi i s kim provodi vreme posle odluke o razvodu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

S druge strane, tu je i Seka Aleksić za koju se često govori da je svojim trudom stvorila sve što danas ima. Iako ovih dana kolaju priče da je prodala restoran zbog pandemije korona virusa, Seka je u moru napisa o prodaju imovine uspela da skrene pažnju. Ona je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju gde takođe sedi na traktoru i time dokazala da je bez obzira što danas ima sve što poželi, jedna sasvim obična žena iz naroda.

Osim toga što je i ona sa sela, Seka je uvek imala odgovornost za porodicu pa je kao veoma mlada počela da zarađuje.

– Vrlo mlada sam počela da nastupam kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teškog života u koji smo zapali zbog rata. Ona i brat su išli na svaki moj nastup, a imala sam sreću da sam uvek imala muzičare koji su o meni brinuli kao o najrođenijoj. Bilo je tada, kao i danas, pijanih gostiju i nasrtljivih, ali moji najbliži su bili uz mene i čuvali me – ispričala je Seka jednom prilikom i otkrila da je na nagovor majke zavšila frizersku školu.

Pročitajte: Seka Aleksić rasprodaje imovinu – Na doboš otišlo sve što je godinama sticala

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Malo intrige nije na odmet

Ipak, javnost ne bi bila to što jeste da iz svega ovoga ne izvuče i po neku intrigu. Mnogi su zbog Sekine slike na traktoru pomislili da Aleksićeva indirektno provocira Jelenu i to baš preko Duška, budući da je u razmaku od samo nekoliko dana pevačica objavila istu sliku o kojoj su ovih dana mediji naširoko pisali kada je reč o Tošiću. Ipak, svi njihovi pratioci shvatili su da je to samo puka slčajnost i da su Seka i Jelena sada u korektnim odnosima.

– Naravno da je mišljenje o njoj sada potpuno drugačije nego pre 15 godina. O njoj mislim sve najlepše, podržavam svaku majku i ženu koja je borac, a ona to svakako jeste – rekla je Seka dok se Jelena još uvek ovim povodom nije oglasila.

Pročitajte: Pijana Seka Aleksić pravila lom na svadbi Đanijevog sina – Ispala sam najveća budala (VIDEO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

– Mi se nismo direktno pomirile jer se nismo srele, ali bih rekla da smo i ona i ja, pretpostavljam, nisam sa njom nikad pričala, došle do neke faze gde smo zaboravile sve te gluposti. Prozivala je ona mene, ja nju, odgovarale smo jedna drugoj, to je bilo tako ružno. Posle toga smo se obe ostvarile, postale smo majke, mislim da je stvarno bilo vreme odavno da sve to prestane. Ima tome godina. Verovatno smo u nekom momentu obe shvatile da su to gluposti i da smo pre toga bile mlade, i da su nas vodile te neke emocije. To je nekako odrastanje čoveka – rekla je za „Scandal“ i dodala:

– Mislim da je njen PR Zoran Birtašević zaista divan dečko. Sa njim sam stupila u neki prvi kontakt, pratimo se i na društvenim mrežama, često se i dopisujemo i pozdravljamo i ja Jelenu i ona mene, sada je između nas neka mirna luka – bila je iskrena Seka Aleksić koja mnogo ceni i poštuje Jelenu Karleušu.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot