Ishrana Seke Aleksić
UVEK ISKRENA

22 јуна, 2022 13:30

Seka Aleksić progovorila o bankrotu: Ono što je poručila tera na razmišljanje

Bankrot Seke Aleksić, reči su koje smo mogli da čujemo prethodnih dana, a sve iz samo jednog razloga, zbog toga što je umesto u luksuznom automobilu, pevačica rešila da na nastup ode vozom.

Bankrot Seke Aleksić

Kako je Seka tada rekla, to joj je bila neostvarena želja i htela je da oseti to uzbuđenje koje su joj prijatelji opisivali.

Bankrot Seke Aleksić: Pevačica progovorila o finansijskoj situaciji

– Imala sam želju da se vozim vozom. Čula sam od prijatelja da je trasa Beograd – Novi Sad odlična, udobna. Imala sam nastup u Novom Sadu, bila sam sređena u fulu, kao za scenu, namontirana… Jeste da je bilo malo ludo, malo pomereno, al’ ne pamtim u poslednje vreme kad sam se lepše provela. Jedni su gledali krišom, drugi su ignorisali, kao da se ništa ne dešava, treći su hteli da se slikaju sa mnom – rekla je ona.

Bankrot Seke Aleksić

Instagram

Pročitajte: Pijana Seka Aleksić pravila lom na svadbi Đanijevog sina: Ispala sam najveća budala (VIDEO)

Nakon ovog su krenule razne priče zbog čega je ona, kao zvezda, otišla vozom kad je mogla da ima privatnog vozača ili da iznajmi helikopter. Onda su krenului tračevi da je verovatno „došla besparica“, pa da ćemo je sada gledati u raznim prevozima. A onda je ona na carski način odgovorila na ove spekulacije.

– Najsmešnije od svega je to, da je neki portal napisao da sam se vozila u vozu jer sam ‘bankrotirala’ a ne shvataju kako je u vozu do jaja i da se ceo svet u njemu vozi jer je jako gotivno. Potpisujem odmah da bih se svuda vozila vozom umesto automobila i vozača. Gospođa da budem – napisala je Aleksićeva na Tviteru.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM