Seka Aleksic
Scandal

25 Januara, 2022 22:30

Seka Aleksić na meti kritika zbog načina na koji troši novac! Ni koleginice je nisu štedele!

Pevačica Seka Aleksić otputovala je porodično na Kopaonik, nakon što je sa suprugom Veljkom proslavila rođendan mlađeg sina Jovana.

Bračni par, po svemu sudeći, svima je upoao u oči na skijalištu zbog preksupog staljinga pevačice, pa su je okarakterisali kao „Diorovu ćerku“.

Seka aleksić

Kad smo je videli ovde ostali smo zatečeni. Pa, ona na sebi ima hiljade evra, a došla je na skijanje! Nju kao Dior da je rodio – kazao je izvor „Blica“ i dalje opisao šta Seka radi.

Nije se odvajala od sinova i muža, delovali su skladno i srećno. Odlično su se zabavljali, osmehe sa lica nisu skidali. Stvarno je lepo videti takvu porodicu, potpuno su bili opušteni, ćaskali su sa ljudima koji su se našli u blizini – dodao je izvor.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Seka Aleksić na meti kritika zbog načina na koji troši novac!

Seka je inače vrlo često na meti kritika da se pokondirila, te da nosi preskupu garderobu, a do juče „nije imala šta da jede“. No, istina je da pevačica nikada nije skrivla da je nekada bila siromašna i da sada voli da kupi lepe stvari, ali isto tako i da sa drugima podeli ono što ima.

Nju su prozivale i ličnosti iz javnog života, neke samo u društvu, a neke i u medijima. Ona se često nalazila na meti kritika Jelene Karleuše, Saše Vidića i Dare Bubamare.

PROČITAJTE: Topalkova ćerka se sveti muževoj bivšoj! Pogledajte kako!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN