sasa vidic
Svet

19 Januara, 2022 17:00

Saša Vidić ponovo opleo po Ceci: „Da je ovo normalna zemlja Ceca bi svirala frulu za ovcama!“

Dizajner, stilista i modni kritičar, i nekadašnji urednik i voditelj emisije „456 sekundi sa Sašom Vidićem“ koja je emitovana od maja do jula 2019. godine na portalu „Telegraf“ ni ovog puta nije poštedeo estradu.

ATA/IMAGES

 

Saša Vidić u srpsku prestonicu doselio se početkom rata u Hrvatskoj, te upisao modni dizajn na Fakultetu za umetnost i dizajn u Beogradu. Međutim, s obzirom na to da nije imao, kako saznajemo, stalnih primanja morao je da napusti fakultet i da se zaposli. Njegova prva kreacija je bila haljina Branke Katić koju je nosila na dodeli nagrada nakon premijere filma „Mi nismo anđeli“. Posle toga je nastavio da kreira, a prvu kolekciju je predstavio u septembru 1997. godine. Sarađivao je sa javnim ličnostima iz sveta glume, muzike, sporta i politike. Među najpoznatijim klijentkinjama su mu Jelena Karleuša, Svetlana Ceca Ražnatović, Seka Aleksić i Aleksandra Prijović i mnoge druge.

BOJAN VUKOVIĆ

Međutim, javnost najviše voli kada Vidić bez dlake na jeziku „oplete“ po estradi. Njegovu praksu u komentarisanju modnog neukusa naših estradnih ličnosti popunjavao je svojevremeno svojim komentarima i za Svet.
Naime, već neko vreme pod skenerom Vidića pronašla se njegova dugogodišnja prijateljica Svetlana Ceca Ražnatović, kako je poznato da ne bira reči pevačicu i „srpsku majku“ uopšte nije poštedeo ni zbog nekadašnjeg prijateljstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Podsetimo, Vidić je bez dlake na jeziku izveđao je pevačicu i na taj način započeo modni „rat“.

Šta urade srpske seljačine u Rimu. Pošalju selfi pored Di Trevi fontante koja je odavno deplasirana. No, u svakom slučaju je vredelo što pevaš romsku svadbu posred Rima, čekamo slike sa nastupa – napisao je Saša na svom Instagram nalogu.

Pevačica mu nije ostala dužna, te mu se na dostojanstven način revanširala.

-Neko ko je uposlen, on nema kada da prati tuđi rad, visi po društvenim mrežama i to na negativan način. Ja neću njega komentarisati, zato što iza sebe imam 18 godina provedenih s tom osobom. Sve što je rekao, isključivo govori o sebi. On nikada neće dotaći mene i govori isključivo samo o sebi – izjavila je Ceca svojevremeno za „Premijeru“

Iako je jedan je od najpoznatijih srpskih dizajnera i stilista, koji je prepoznat kao osoba oštrog jezika. Ima jasne stavove kada je reč o odevanju javnih osoba na domaćoj sceni. Nikog ne štedi kritike, ali ni pohvale kada je u pitanju modni odabir, pa je tako nedavno u jutarnjem programu isprozivao opet estradu kada ga je voditeljka upitala za mišljenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa)

-Sve su polugole, nemaju stila, nemaju odnose dobrih cipela i dobrih torbi– rekao je Saša u emisiji „Jutro“, a zatim je dodao da sve pevačice šiju kod nestručnog šnajdera, osvrnuvši se da je zbog toga i zastupljen neukus na estradi.

-Maro, ti znaš da šiješ, a Mara živi na drugom spratu njenog solitera – izjavio je Saša.

„Da je ovo normalna zemlja Ceca bi svirala frulu za ovcama!“

U međuvremenu je na sebi svojstven i prepoznatljiv način ponovo isprozivao Cecu na svom Instagram nalogu ističući da je ovo normalna zemlja da bi Ceca svirala frulu za ovcama u Žitorađu, u celosti prenosimo poruku najpoznatijeg dizajnera u regionu.

-Da je ovo normalna zemlja Ceca bi svirala frulu za ovcama u Žitorađi, Mića Grčić bi okretao ražanj sa prasićima na vašaru u Obrenovcu, Goran Rakić bi bio vatrogasac, Igor Bečić bi cepao karte u busu, Marijan Rističević bio seljačina, Bata Gašić lepio pločice, e, al’ nije – napisao je Saša i dodao „Sa twitera“.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM/SAŠA VIDIĆ

Pročitajte: Pogledajte šta trenutno radi Karleuša i ko joj pravi društvo!

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/ATA/IMAGES/INSTAGRAM