Ishrana Seke Aleksić
Svet

July 12, 2022 22:00

By

Seka Aleksić rasprodaje imovinu: Na doboš otišlo sve što je godinama sticala

Seka Aleksić rasprodaje imovinu, evo i zbog čega

Prema pisanju domaćih medija, Seka Aleksić prodala je restoran i teretanu. Naime, ona je držala restoran u Staroj Pazovi, a teretanu na Novom Beogradu, međutim, kada je počela pandemija pre dve godine, pevačica je shvatila da će joj profit znatno opasti, pa je rešila da proda ugostiteljski objekat koji je držala.

Seka Aleksić rasprodaje imovinu

– Seka je na samom početku pandemije donela odluku sa Veljkom da proda i restoran. Istina, restoran je radio sjajno i dobro je zarađivao, ali svakako to nije bilo moguće tokom pandemije, pa se ispostavilo da je u pravu, te da je napravila odličan poslovni potez i tako izbegla deficit u zaradi – objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

Pročitajte: Seka Aleksić progovorila o bankrotu: Ono što je poručila tera na razmišljanje

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

– Što se teretane tiče, ona je svoj udeo u vlasništvu prodala pre nekoliko nedelja, ali je zadržala nekoliko sprava i preselila ih u svoje dvorište, pa je sada sebi napravila savršen kutak za vežbanje. Inače, i teretana je radila odlično, ali se Seka iz tog posla povukla jer sa Veljkom ima druge planove što se privatnih poslova tiče – dodao je izvor.

Pročitajte: MOLITVAMA sve rešava! Seka sa Bogom i u teretani!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Podsetimo, Seka je od samog početka karijere imala poneki biznis uz pevanje. Poznato je da je držala butik u Pazovi koji je vodio njen brat, a koji je i te kako uspešno poslovao. Sada pak ima druge planove što se posla tiče, ali još uvek neće da otkriva detalje. O tome će govoriti tek kada snimi rijaliti za jednu poznatu kablovsku televiziju.

FOTO: INSTAGRAM