Duško pronašao utehu
Svet

12 Jula, 2022 18:00

Ovo je krio od Jelene: Isplivalo šta je Duško Tošić radio Karleuši iza leđa (foto)

Evo šta vozi Duško Tošić, bićete iznenađeni

Jelena i Duško ne vole da se hvale na sva usta svojom imovinom, ali nismo imali pojma da je fudbaler baš toliko opušten i bez imalo kompleksa. Fudbaler Duško Tošić važi za sportistu koji ne voli javno da se eksponira, što se, s druge strane, ne bi reklo i za njegovu suprugu Jelenu Karleušu koja je aktivna na svim društvenim mrežama i često otkriva i najimntimnije trenutke iz svog života.

Pročitajte: Fotografija ne laže – Duško Tošić u zagrljaju atraktivne brinete, ona zauzima posebno mesto u njegovom srcu (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Ipak, ruku na srce, za Jelenu se ne može reći da pripada onoj grupi sa estrade koju bije loš glas da voli da se bahati i razmeće raznim skupocenostima, počesvši od luksuznih stanova, garderobe, nakita, automobila, putovanja itd. Ali nismo imali pojma da je i njen suprug takav i da ne pati od podmukle bolesti – pomodarstva. Fudbaler je dobro nasmejao, ali i oduševio sve svoje pratioce kada je objavio fotku kako vozi, ni manje ni više, nego traktor… Ipak, nismo sigurno da li je Jelena tada, u srećnija vremena, ufotkala svog bivšeg supruga na traktoru ili je on iskoristio priliku da ovaj trenutak ovekoveči u pristutvu nekog prijatelja, Jeleni „iza leđa!“

Pročitajte: Nakon priče o razvodu ovo je njihovo parče raja – Evo gde uživaju Karleuša i Duško Tošić (foto)

Foto: Instagram Screenshot

Iako mnogi očekuju od javnih ličnosti da se slikaju pa makar i u tuđim skupocenim četvorotočkašima, Tošić je opet dokazao da ne pati od kompleksa više vrednosti i da je jednostavna osoba a Jelena ga je baš takvog i obožavala.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images