jelena i duško
Svet

16 Jula, 2022 21:00

Preokret: Karleuša i Duško se mire, zbog ćerki pokušavaju da spasu brak

Jelena i Duško nisu potpisali papire za razvod

Jelena Karleuša nedavno je u saopštenju za javnost priznala da se posle četrnaest godina braka razvodi od fudbalera Duška Tošića. Kako je istakla, odluku o razvodu su doneli zajedno, a starateljstvo nad ćerkama Atinom i Nikom pripada isključivo njoj.  Ipak, čini se da još uvek zakoniti supružnici nisu sto odsto sigurni u ispravnost svoje odluke, a Jelenin najnoviji komentar dodatno je podgrejao priče o pomirenju.

Jelena i Duško se mire

Naime, Karleuša je putem društvenih mreža poručila da ona i Duško još uvek nisu potpisali papire za razvod braka nakon čega su krenule spekulacije da će fudbaleru pružiti još jednu šansu.

Pročitajte: Prvi Karleušin intervju posle razvoda: Borila sam se za brak, savijala kičmu, želela da ispunim svačija očekivanja…

jelena i duško

Instagram

– Karleuša i Duško sugodinama živeli u skladnom braku, ne vidim zašto bi bilo čudno da još jednom pokušaju. Imaju dve zlatne ćerke koje bi sigurno najviše na svetu volele da roditelje vide pod istim krovom. Sve i da ne bude tako i da se zaista razvedu, oni su civilizovani ljudi, verujem da će naći načina da lepo razgovaraju i da se brinu o devojčicama. Neće se sigurno celog veka javno prepucavati i brukati. U svakom slučaju, Jeleni je stalo do braka i porodice, ali videćemo kako će se sve završiti – zaključio je dobro obavešten izvor.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: INSTAGRAM