Ćerke Jelene Karleuša
Svet

12 Jula, 2022 10:00

Atina i Nika ne slute koliko pati: Isplivao snimak koji dokazuje da je za Jelenu ovo leto najtužnije (video)

Ćerke Jelene Karleuša provode divno vreme s majkom koja se trudi da im u svemu ugodi

Jelena Karleuša ovih dana letuje u Turskoj a društvo joj prave njene ćerke Atina i Nika. Nakon turbulentog perioda i saopštenja za javnost da se razvodi, Jelena je odlučila da je vreme da se posveti samo ćerkama i otputuje daleko od Beograda.

Pročitajte: Tošić na drugoj strani kreveta – U jeku priča o razvodu isplivala intimna fotografija Jelene i Duška (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Kao i svake godine pre, Karleuša je i ovog puta izabrala Tursku. Njih tri uživaju u predivnim plažama, luksuzu, moru a ponekad predveče svrate i na neki loklani događaj i predstavu. Vreme uglavnom porovde na predivnoj  peskovitoj plaži, koju krasi predivan pogled ka pučini.

– Mi idemo na razne destinacije cele godine i ne postoji period koji bih mogla da izdvojim za odmaranje. Takvim se poslom bavim da nemam određeni godišnji odmor. Radim kad hoću, odmaram se kad hoću. Trenutno sam u fazi finalnog rada na albumu i mučim se zajedno sa producentom i timom da konačno ugleda svetlost dana. Svakako ćemo ovog leta skoknuti do Turske i Italije – rekla je nedavno Jelena u velikom intervjuu za Hello!

Pročitajte: Od javnosti očekujem likovanje i ispiranje usta… Estrada o krahu braka Jelene i Duška Tošića 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Ćerke Jelene Karleuše ne slute – Ovo je najtužnije leto 

Summertime sadness reči su pesme Lane Del Rej a koje je u svom snimku s plaže objavila naša najveća zvezda Jelena Karleuša. Zbog ovog njenog poteza mnogi su zaključili da Jelena ipak zbog svega mnogo pati a budući da je sa ćerkama na letovanju, svojski se trudi da sa njima provede kvalitetno i nezaboravno vreme. Nedavno je u pomenutom intervjuu za magazin „Hello! pomenula i ćerke Atinu i Niku koje su njen najveći ponoso u životu:

– Moja deca su odlični učenici, Duškov i moj najveći ponos. Idu u privatne škole i imaju afinitete koji se stalno menjaju. Atina pohađa britansku školu, gde postoji dobar program koji pomaže mladim ljudima da se usmere. Obe su veoma inteligentne i lepo vaspitane, što je meni izuzetno bitno. Sve ide iz kuće koja je ipak glavni temelj za budućnost. One su neverovatan miks Duška i mene, moje Divnenjegove sestre… I po karakteru i po fizionomiji – ponosno je istakla Jelena koja bez obzira na sve ipak uživa 

Pročitajte: Novi početak u novoj kući – Jelena Karleuša nastavlja bez Duška (video)

 

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot