Jelena i Duško postigli dogovor oko alimentacije
KARLEUŠA RASPOLAŽE IMOVINOM

July 6, 2022 20:30

By

Za ćerke i srce na dlanu: Ovo je cifra koju će Tošić davati za alimentaciju. Karleuša se za sve pita

Jelena i Duško postigli dogovor oko alimentacije

Jelena Karleuša je u saopštenju na svom Instagram profilu otkrila da su ona i Duško Tošić doneli odluku da se razvedu, te da se na ovu temu više neće oglašavati. Napisala je da ona ima starateljstvo nad decom, a da je sva bračna imovina prepisana na njihove dve ćerke.

Pročitajte: Od velike ljubavi do nerazrešene bračne drame – Ovako su Jelena i Duško izgledali na svom venčanju na Vidovdan pre 14 godina (foto)

Njihovu bračnu tekovinu čine dve vile. Jedna se nalazi na Dedinju i pre nekoliko godina su je Karleuša i Tošić kupili od Dragana Stojkovića Piksija, a kako su mediji pisali platili su je 3 miliona evra, dok se druga kuća nalazi u Lisičjem Potoku.

Pročitajte: Duško u braku stekao milione, pa odlučio da neće da ih deli s Jelenom

Karleuša se navodno sada iseljava iz kuće u Lisičjem Potoku, koja je manja od ove na Dedinju u kojoj planira da nastavi da živi sa ćerkama. Pevačica navodno planira i da izda kuću u Lisičjem Potoku, a sve to su se Duško i Jelena dogovorili u mirnom tonu i sve je sporazumno, otkriva izvor. Kako su njihove ćerke trenutno maloletne, Jelena će raspolagati imovinom dok one ne odrastu. Budući da će Karleuša imati starateljstvo nad decom, Duško će plaćati alimentaciju. Navodno će mesečna alimentacija iznositi ukupno 5.000 evra, a pored toga, on će finansirati i njihovo dalje školovanje, piše “Nova”.

Pročitajte: Novi početak u novoj kući – Jelena Karleuša nastavlja bez Duška (video)

Svi dogovori doneseni su bez natezanja, a Tošić, pošto je veoma vezan za ćerke, moći će da ih viđa kada god bude u mogućnosti, s obzirom na to da zbog posla najviše vremena provodi u Turskoj.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Rajko Ristić