Atina i Nika Tošić
Svet

July 7, 2022 10:13

By

Prolazi kroz najteži period u životu, ali je rešila da ne pati: Evo kako se Nika Tošić nosi sa razvodom roditelja

Karleušine ćerke prolaze kroz najteži period u životu

Nika i Atina Tošić, ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića, sada prolaze kroz veoma težak period. Devojčice koje nikada nisu krile koliko su vezane za svoje roditelje, već neko vreme suočene su sa porodičnom krizom, a vest da će se njihovi roditelji definitivno razvesti duboko ih je pogodila. Ipak, nakon vesti o razvodu prva se na svojim mrežama oglasila Nika Tošić.

Karleušine ćerke pokušavaju da ne misle o razvodu roditelja

Naime, devojčica, koja će život nastaviti sa sestrom i majkom Jelenom pronašla je način da bar privremeno skrene misli sa situacije, kroz koju prolazi cela porodica.

@.nikatosic💪🏻♬ Material girl – Nightcore/sped up songs

Pročitajte: Suze same teku – Jelena Karleuša objavila poruku koju joj je poslala ćerka Atina, ono što tamo piše slama i najtvrđa srca (foto) 

Nika Tošić oglasila se na mrežama otkrivši da je u najtežim trenucima odlučila da trenira i tako izbaci negativnu energiju sa kojom se u ovom periodu svakodnevno suočava, piše Story.

Bez obzira na tešku situaciju sa kojom se suočavaju i Duško i Jelena trude se da zajedničkim snagama ćerkama olakšaju ovaj period i ne remete im svakodnevne navike.

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM, TIK TOK