Izjava Jelene Karleuše
KRENULI SU KOMENTARI

July 7, 2022 22:00

By

Od javnosti očekujem likovanje i ispiranje usta… Estrada o krahu braka Jelene i Duška Tošića

Estrada o krahu braka Jelene i Duška Tošića

Od javnosti očekujem likovanje i ispiranje usta – jedan je deo saopštenja koji je Jelena pre nekoliko dana uputila javnosti nakon što je obelodanila vesti o razvodu. Kao da je znala da će sve krenuti kao stampedo – navodi, napisi pa čak i komentari. Međutim, njene kolege je podržavaju u odluci ističući da je bolje živeti razdvojeno nego u lošem braku.

Pročitajte: Za ćerke i srce na dlanu – Ovo je cifra koju će Tošić davati za alimentaciju. Karleuša se za sve pita

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Estrada iskreno o krahu braka Jelene i Duška Tošića

Pevačica Jelena Karleuša na svom Instagram nalogu je obelodanila da se razvodi od supruga Duška Tošića, posle 14 godina braka. Ove vesti su šokirale javnost, a Jelenine koleginice otkrivaju šta misle o krahu braka ovog poznatog para. Estradu ova vest nije nimalo iznenadila, ističući da se o njihovom razvodu piše mesecima unazad, a pevačicine koleginice kažu da JK ima pravo na svoj izbor i poželeli joj sreću.

Pročitajte: Jelena Karleuša objavila saopštenje – Duško više ne vidi sebe kao deo naše porodice. Otkrila i sve detalje razvoda

Zlata Petrović i sin Jovan

Foto: Rajko Ristić

– Nisu prvi, nisu ni poslednji. Bolje je kada nešto ne valja okončati. Ja znam da se oni vole, ne verujem baš nešto u to ali ako su zaista tako odlučili, pa Bože moj, nisu ni prvi ni poslednji – izjavila je za domaće medije Zlata Petrović.

Njeno mišljenje je delila i pevačica Zorica Brunclik, koja kaže da ne vidi ništa loše u tome što su se Jelena i Duško odlučili na taj korak, jer se kako kaže, i sama udavala tri puta.

Pročitajte: Oglasili se Jelena i Duško – Tošić jasan po pitanju razvoda. Karleuša nemoćna i tužna poslala poruku koja tera suze na oči

Zorica Brunclik u suzama

Ata images

– Žena ima svoj život i ima pravo. Ja sam se udavala triput, može i ona – rekla je Zorica.

Za Nadicu Ademov, ova vest nije novost.

Nisam toliko ispratila ovo, ali koliko znam ona se razvodi već tri godine. Neka joj je sa srećom – kaže Nadica. Kao i Nadica, ni Slađa Alegro nije ispratila Jelenino saopštenje.

– Nisam ni videla saopštenje, videla sam samo za njenu nezgodu sa vodom i kišom – kratko je prokomentarisala Slađa.

Pročitajte: Iza maske jake žene krila se duboka ranjivost – Jelena je bila zarobljena u braku sa Duškom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Vanesa Šokčić ističe da je dobar razvod bolji od lošeg braka.

– Svako kreira svoj život kako želi. Uvek sam za dobar razvod nego za loš brak. Moji roditelji su nakon razvoda bili u mnogo boljim odnosima nego kada su bili u braku – rekla je pevačica.

Podsetimo, kako je JK napisala u zvaničnom saopštenju, starateljstvo nad decom pripada njoj, dok je sva bračna imovina, prepisana na ćerkice koje su dobili u braku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Podsetimo se kako je glasilo saopštenje:

Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem – napisala je Karleuša.

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: ATA images