Jelenu Karleušu spasavali
PEVAČICU SPASAVALI

6 Jula, 2022 11:17

Najgori dan u Karleušinom životu: Krenula da pomogne ćerki, a onda je bujica potopila i njen automobil

Jelenu Karleušu spasavali od bujice vode

Da nesreća nikada ne ide sama dokaz je ono što je pevačica Jelena Karleuša juče doživela.

Posle obaveštenja da se posle četrnaest godina braka razvodi od fudbalskog menadžera Duška Tošića, Karleuša je doživela ono što nije mogla ni da zamisli da će joj se desiti. A, ono što je preživela podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu.

Jelenu Karleušu spasavali iz potopljenog automobila

– Sinoć, dok sam pokušavala da dođem do tetke Danijele koja je u njenim kolima bila zaglavljena u pravom jezeru na Bežaniji (sa njom u kolima je bila moja ćerka Nika) džipom sam uletela preduboko, ne razmišljajući, uprkos upozorenjima policije. Ostala sam i sama zaglavljena u vodi koja je sve više nadirala. Srećom, ima divnih građana koji su mi iako i sami u nevolji sa kolima, muški i džentlmenski pomogli. Hvala im, hvala spasiocima i policiji, kao lavovi su radili svoj posao spasavajući građane pa i mene – napisala je Jelena i dodala:

Pročitajte: Iza maske jake žene krila se duboka ranjivost – Jelena je bila zarobljena u braku sa Duškom 

Uspeli su i da mi spasu auto koji je u ponoć odvezen u servis. Tu sam zatekla neke ljude koji su čistili autosalon od poplave, pa sam ja mislila da oni tu rade kao čistači. Ispostavilo se da je čistio direktor, pa se evo i njemu zahvaljujem za svo maltretiranje oko auta (nikad ne potcenjuj onog ko čisti). Možemo mi kao narod da budemo ovakvi i onakvi, ali kad je „stani pani“ ovaj narod pokaže koliko je veliki i dobar narod! Moja ćerka, tetka i ja smo bukvalno spasene uz pomoć LJUDI i ja im se još jednom ovom prilikom zahvaljujem! Pozdrav i za čoveka koji je ronio kako bi spasio svoj auto koji je bio potopljen do krova, nadam se da se smirio. Policajci su rizikovali glavu zbog njega. Je*o auto, bitna je glava – zaključila je pevačica na kraju.

Pročitajte: Uspomene koje kidaju dušu ali sada je stvarno kraj – Prisetite se kako je počela ljubav Jelene i Duška 

Jelenu Karleušu spasavali

I dok su Jelenu Karleušu spasavali iz bujice vode, može se čuti kako pevačica izgovara da je ovo najgori dan u njenom životu.

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM