I, KAMEN BI ZAPLAKAO

July 5, 2022 17:20

By

Uspomene koje kidaju dušu ali sada je stvarno kraj: Prisetite se kako je počela ljubav Jelene i Duška

Ljubavna priča Jelene i Duška počela je veoma emotivno 

Ljubavna priča Jelene i Duška – Fudbaler je na vrlo interesantan način osvojio pevačicu

Pevačica Jelena Karleuša i fudbalski menadžer Duško Tošić na večnu ljubav su se zavetovali na Vidovdan 2008. godine u hotelu u Kovilovu, a o njihovom svadbeno venčanju se pričalo danima. Ona se za taj dan odlučila za upečatljivu haljinu od svile, koja je imala na sebi svetlucave cirkončiće, a njihove burme su vredne oko 5.000 evra.

Pročitajte: Jelena Karleuša objavila saopštenje – Duško više ne vidi sebe kao deo naše porodice. Otkrila i sve detalje razvoda

Njihova svadba je okupila veliki broj poznatih ličnosti, a evo kako je sve počelo. Jelena je jednom prilikom ispričala kako ju je Duško osvojio.

— Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču — ispričala je svojevremeno pevačica.

Pročitajte: Od velike ljubavi do nerazrešene bračne drame – Ovako su Jelena i Duško izgledali na svom venčanju na Vidovdan pre 14 godina (foto)

Kako je ona objasnila, od Duškovih prijatelja i saigrača je saznala da je fudbaler pre nego što ju je upoznao bio njen obožavalac.

– Posle sam saznala da je kao klinac celu sobu je izlepio mojim posterima i da sam ja bila njegova životna želja — rekla je jednom Jelena.

– Sa 16 godina prešao je u OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča.

Pročitajte: Duško u braku stekao milione, pa odlučio da neće da ih deli s Jelenom

Ona je istakla da su se prvi put poljubili ispred njene kuće na Bežanijskoj kosi, i to dok su sedeli u automobilu i slušali pesmu “Pogledi u tami” Sergeja Ćetkovića. Kako je objasnila, tada je shvatila da je pronašla pravog.

– Kad me je prvi put poljubio. Znala sam da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog – lep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan… A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene – ispričala je Karleuša.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Instagram Screenshot