Razvod Karleuše i Duška
Svet

June 24, 2022 17:35

By

Oglasili se Jelena i Duško: Tošić jasan po pitanju razvoda. Karleuša nemoćna i tužna poslala poruku koja tera suze na oči

Razvod Karleuše i Duška – vest koja je sve iznenadila

Kao bomba odjeknula je vest o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića, te se s pravom i očekivala njihova reakcija na pomenutu temu.

Pisalo se da je slavni par u lošim odnosima od januara 2020. godine, kada su pevačici pripisivali navodnu aferu sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Razvod Karleuše i Duška

Instagram

Duško se odmah posle toga oglasio i demantova sve navode vezane za njegovu suprugu. Međutim, nedugo potom odlučio je da prestane da komentariše bilo šta vezano za Jelenu i život s njom.

Razvod Karleuše i Duška: Tošić ne želi ništa da demantuje

S obzirom na to da se u poslednje dve godine više nisu zajedno pojavljivali na javnim događajima, a ni objavljivali zajedničke fotografije, svako malo se spekulisalo o njihovom razvodu. Ipak, znajući da je njihova ljubav velika, a porodica i deca ispred svega, svi su se nadali da će njihov brak opstati.

No, posle izjave Jeleninog prijatelja da se pevačica razvela, zapitali smo se da li je ljubavi lepog para zaista došao kraj.

Zbog toga smo svi i očekivali Tošićevu i Karleušinu reakciju.

Pročitajte: Šta će Duško da kaže na sve ovo: Vranješ nije jedini i ovaj sportista je posećivao Karleušu, tvrdi Lukas

Razvod Karleuše i Duška

Instagram

Međutim, umesto priča o razvodu Duško i Jelena su se oglasili, ali povod njihovog oglašavanja je bio iz potpuno drugih razloga.

Duško je ostao jasan po pitanju privatnog života, i dalje ne želi ništa ni da potvrđuje, niti da demantuje.

On je, kao i uvek, sa svojim pratiocima na Instagramu podelio vest o svom novom poslovnom poduhvatu.

Pročitajte: Istina je konačno izašla na videlo – Razveli se Jelena i Duško

Razvod Karleuše i Duška

S druge strane, Jelena je nastavila borbu za prava životinja, pa je na svom Instagram profilu uputila poruku s molbom da roditelji i prosvetni radnici uče decu da životinje nisu za jelo. Nema sumnje da je ovim apelom svim ljubiteljima životinja naterala suze na oči.

Razvod Karleuše i Duška

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM