Rat Jelene i Ace
NEMOGUĆE

22 Juna, 2022 10:10

Šta će Duško da kaže na sve ovo: Vranješ nije jedini i ovaj sportista je posećivao Karleušu, tvrdi Lukas

Rat Jelene i Ace i dalje bukti

Taman kada se činilo da će rat između Karleuše i Lukasa prestati, on se još više zahuktao.

Pevačica je ponovo putem društvenih mreža iznela salvu uvreda na Acin raču:

Rat Jelene i Ace

Rajko Ristić

 – Zamolila bih dilere droge kod kojih narkoman Lukas kupuje, da mu sipaju malo više mišomora da konačno overi nakazni pacov i oslobodi planetu svoje bolesne mržnje prema ženama – napisala je Jelena, što je potpuno razbesnelo pevača.

Rat Jelene i Ace: Lukas progovorio o navodnoj aferi JK

– To što bi ti volela da ja nisam živ, zato da bi mogla bez posledica i kazne da s**eš po ljudima, je tvoj problem, a moj je problem to što sam živ i što ću te zbog ovog nedoličnog ponašanja poslati u ludnicu. Mogu da ti pošaljem lokaciju “Laze Lazarevića” ako hoćeš – započeo je Aca i nastavio:

Rat Jelene i Ace

ATA/IMAGES

Pročitajte: Karleuša isprozivala Lukasa, on opleo po njoj, a nije poštedeo ni Duška: Otkrio joj s kim se viđa Tošić?

– Pošto si i dalje bezobrazna i ničim izazvana nastavila da me pljuješ gospođo krokodilske face, sad ćemo da pustimo još jednu pričicu, koju lično znam i za koju sam ti lično pomogao. I sad ću sve taksativno da otkrivam, što bude bezobraznija, to ću više priča da otkrivam, ali samo one za koje sam joj ja pomogao, to će joj biti dosta. Pošto je narkomančina poludela i nisu mi javili da sam umro pre 10 godina, evo sad ću da joj se javim, da sam živ i dalje, i to prilično živ, a to ćeš i da osetiš. Šta ćemo da radimo, Karleuša, sa vaterpolistom koji je uhvaćen kako se isparkirava iz tvoje garaže dok je Duško bio na pripremama, gde sam lično ja na Zvezdama Granda urgirao, inače vrlo nevoljno, kod Nemanje Pajića, tadašnjeg urednika Kurira, da te slike ne izađu. Celo snimanje Zvezda Granda sam utrošio na to, a ti si se na kraju od muke napila od belog vina, ako se sećaš, gde smo posle morali i da te treznimo. Ali sam ti to rešio i te slike nisu izašle, što ne znači da neće, ako se budem potrudio. Nastavi da me nazivaš narkomanom, pa će tebi narkoman da pokaže koliko si ti jedno čedno stvorenje za primer. Sram te bilo! A što se tiče narkomana, koliko dilera hoćeš da ti dovedem koji su donosili robu tebi i tvom mužu B.K. da se malo počastite u pauzi tvog seksualnog obitavanja sa telohraniteljima u službenim vozilima. Što se tiče tvog animoziteta koji pokazuješ u poslednje vreme prema meni, mislim da osim dugogodišnje ljubomore zbog toga što sam u ovom poslu uspešniji od tebe barem pedeset puta, ima tu još nečega – napisao je Aca i dodao:

Pročitajte: Karleuša ne staje – Uputila pretnje Lukasu. On joj spremio do sada neviđenu osvetu

Rat Jelene i Ace

Instagram

– Očigledno te boli to što se ja kada si ti u pitanju godinama pridržavam onoga “nije j*** ko nije hteo”. Znam ja da tebe boli što sam ja u grupi (doduše maloj) onih koji nisu hteli, ali izvini prvi je razlog tvoj gabarit (nalik kontejneru) i mnogo toga drugog vezano za izgled, ukusi su različiti, izvini. Ali, najbitnije od svega je to što je opšte poznato da sam ja odnos imao isključivo i stoprocentno sa osobama ženskog pola. Svi dobro znaju da moja seksualna orijantacija ne preferira osobe transrodne seksualnosti. P.S. Od olimpijskih sportova do sada su obuhvaćeni fudbal i vaterpolo, sledi košarka i ostali sportovi, zavisi od tebe – završio je Lukas, na šta se pevačica nadovezala.

Pročitajte: Lukas prozvao Duška da je neveran, a sad je stigao i Tošićev odgovor – Karleuša nikad srećnija

Rat Jelene i Ace

Instagram

– Neću više odgovarati drogiranom dedi Lukasu. Mučenik je za žaljenje, znam da je mator, nebitan, davno „mrtav“, ali sam alergična kad takvi skotovi napadaju žene, a svi ćute. Nisam naučena da ćutim. RIP narkiću – napisala je ona, ne želeći da komentariše navodnu aferu koju joj Lukas pripisuje.

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM