Svet

2 Februar, 2022 18:00

Usred priče o razvodu Jelene Karleuše, oglasila se i porodica Karić! Evo šta kažu o bivšoj snajki!

Kako je ovih dana brak  Jelene Karleuše i njenog supruga Duška Tošića često na meti javnosti, pa se o njihovom razvodu svako malo priča, a o pomirenju ni traga, barem ne na društvenim mrežama jer je popularnom paru zbog porodične drame koja je izbila na Božić, kako saznajemo iz domaćih medija.još uvek aktuelna mera zabrana prilaska.

ATA/IMAGES

Međutim, pop divi razvod nije nepoznata stvar. Ona je pre Duška imala brak sa Bojanom Karićem. Međutim, bračna sreća nije dugo potrajala, pa su se razveli već nakon tri meseca zajedničkog života.

Nakon tog braka, Jelena je prošla kroz brojne novinske natpise, a sada, skoro dve decenije kasnije, sestra Bojana Karića stala je u pevačicinu odbranu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Karic (@danijelakaric)

-Ona se svakako nije udala za njega zbog para, već su se voleli. Ima devojaka koje žele da uđu u našu porodicu zbog novca, ali Jelena nije jedna od tih. S njom sam se baš lepo slagala, bila mi je jedna od omiljenih snajki. Karleuša je privatno veoma pristojna i fina osoba, uvek mi je ukazivala poštovanje, nemam ništa ružno da kažem o njoj. O njoj sam imala lepo mišljenje i imam ga i dalje – ispričala je Danijela Karić jednom prilikom za „Informer“.

Sestra Bojana Karića istakla je da mnogi članovi poznate porodice imaju drugačije mišljenje od nje.

Mi se kao porodica mnogo volimo i držimo se zajedno. Ipak, svako od nas ima pravo na svoj stav i svoje mišljenje – izričita je bila Danijela.

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Naime, Jelena je još uvek u braku sa nekadašnjim fubalerom ,Duškom Tošićem, sa kojim ima dve ćerke, a Bojan je oženjen Mašom Karić sa kojom je u braku dobio blizance.

Pročitajte: Severina Igora naterala na strašan greh, sad obilazi manastire i kaje se!

 

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/ATA/IMAGES