Karleuša i Lukas
RAT SE NASTAVLJA

13 јуна, 2022 18:22

Karleuša isprozivala Lukasa, on opleo po njoj, a nije poštedeo ni Duška: Otkrio joj s kim se viđa Tošić?

Rat Karleuše i Lukasa ne prestaje

Nekada veliki prijatelji, Jelena Karleuša i Aca Lukas, posle prekida prijateljstva, s vremena na vreme prozivali su se po medijima. Međutim, u poslednje vreme činilo se da imaju prećutni dogovor da više neće dirati jedno drugo, no, izgleda da ipak nije tako.

Jelena Karleuša, Aca Lukas

Foto: Youtube Printscreen/ Amig Show

Rat Karleuše i Lukasa zbog Milice Pavlović

Jelena je danas potkačila Lukasa, jer nije mogla da ostane nema na ono što je pevač uradio. Naime, Aca je podržao Anu Nikolić, koja je snimila demo verziju pesme „Provereno“, koja se na kraju našla na albumu Milice Pavlović. A, to je učinio tako što je na svom Instagram profilu objavio Aninu verziju pomenute numere i uz nju napisao „Bravo“. To je izazvalo bes kod JK, pa je u revoltu napisala:

– Kakav je bre ovo način? Na šta ovo liči? Sram vas bilo bre! Apsolutna podrška za Milicu! Pevam skoro 30 godina i nikada se ovakve stvari nisu dešavale – napisala je Karleuša na Instagramu i nastavila:

milica pavlović

ATA IMAGES

Pročitajte: Jelena Karleuša udarila na Acu Lukasa javno

– Nekada poznati „pevač“ sada ne može ni da govori od kokaina i oštećenja mozga zbog zloupotrebe raznih supstanci! A kamoli da peva! Ali zna da se*e i piše gluposti i svađa se sa ženama!!! E pa ja ipak malo bolje i pevam i pišem i malo mi bolje radi mozak. Prema tome ne se*ite narkomani, svi vi tu na gomili i ostavite Milicu Pavlović i njenu pesmu na miru! Ne ljutite me, jer mene ne možete ni da zastrašujete kao nju, a ni da reketirate. Kako vas, bre, nije sramota? Matore budale! Lako je ku*čiti se nad slabijim, je l – napisala je JK.

Jelena Karleuša, Aca Lukas

Pročitajte: Karleuša poziva na linč Ace Lukasa – Pobesnela zbog onog što je otkrio u svojoj knjizi

Lukas joj, naravno, nije ostao dužan.

– Zatečen sam ovakvim nevaspitanim i nadasve isfrustriranim napadima dotične nazovi gospođe! Ali, ja je razumem. Reprezentacija je u poslednjih desetak dana imala velike obaveze (čak četiri važne utakmice), pa je dotična očigledno bila uskraćena za zadovoljenje njenih, inače, ogromnih potreba! Neka se ne sekira, evo kvalifikacije se nastavljaju tek na jesen, a i u prvenstvima je pauza, pa će biti vremena za „druženje“! Dotle ćemo joj oprostiti ovo lečenje frustracija, jer se to u najmanju ruku od nje i očekuje! P. S. preporuka: reprezantacija BiH je slobodna ovih dana, pa da probaš kod njih – napisao je Lukas.

Jelena Karleuša, Aca Lukas

Tu, naravno nije bio kraj, jer je Jelena u svom stilu nastavila:

– Zar se nismo dogovorili da ćutiš kad te k***m kad ja pričam? P. S. ( U komunikaciji sa džukelama koristim lajanje jer samo to razumeju). Prema tome, džukac avavav av, uhapsićemo ti dilera! Policija! Ovaj opet kupuje jeftinu robu! Propustite ga kroz šake pa da peva ko mu prodaje! I da, da ponovim – od*ebite klošari od Milice Pavlović! U čemu je problem – napisala je Karleuša i dodala:

Jelena Karleuša, Aca Lukas

 

Pročitajte: Karleuša će izgoreti od besa – Lukas je opet isprozivao

– Idemo: Napred, nazad, nemaš gde, sad tvoj diler pao je. Ismevaš Bunibrod, a? Zavisniku, ovde imaš posla sa Fontanom. Odjebi svojim psećim kratkim nogicama u malim troskocima i ne napadaj više žene. Ajde sad paljba, idi duvaj borski ku*ac i ne izazivaj me više. (A taman sam se odmorila od ovog polusveta i ne vredi! Ne vredi, ne vredi! A pevači koji ćute i gledaju sve ovo? Pa pi*ke jedne! Eto. Pi*ke jedne, zato i jeste tu gde jeste! Mrš!) – bila je oštra Karleuša.

Jelena Karleuša, Aca Lukas

 

Pročitajte: Amidžić pitao Lukasa da li mu je zgodnija Ceca ili Karleuša, evo šta je on odgovorio

No, Aca, nije ostao nem na ove Jelenine reči:

– Lepoto: Ne ka*aš ti nikoga. Tebe ka*aju! Mada ne znam odakle im želudac? Dokle treba da te učim da kad vređaš, naučiš da vređaš. Prvo: uvreda „narkomančino“ i nije neka uvreda. Ali, pošto ne možeš da nađeš ništa drugo, tebi je to jedina mogućnost da probaš mene da uvrediš! A sada: i moj, kako ti kažeš „sprženi mozak“ je trenutno najmanje duplo jači od tvog pilećeg mozga, instaliranog u glavi krokodila! Zasto te zovu moderna sfinga. Zato što si pola žena, pola idiot! Zato što izgledaš gore od poziva za vojsku. Zato što samo mogu da te je*u intelektualci sa dvocifrenim IQ-om. Zato što pevaš kao da ti je neko zgazio na kurje oko. Je l zato što sam morao detetu da skidam temperaturu celu noć kad je tebe videla pored mene na onom spotu nesrećnom gde se za*ebah pa snimih sa tobom duet! Kažeš da je meni spržen mozak! Na tvoju sreću, ti tu nemaš šta da spržiš, a šta je kod tebe sprženo, to je cela nacija videla na tvojim poznatim porno selfijima gde posle tvrdiš da je to što „sprženo“ tuđe! Nisam te pominjao, a ni dirao! Najbolje bi bilo da mi se skineš sa kičme i publicitet koji odavno nemaš, tražiš na drugom mestu. Za Karelušicu. P. S. Bolje bi ti bilo da tu krokodilsku njušku zariješ u svoje dvorište i zapitaš se zašto onaj tvoj priplodni bikčić ( u narodu poznat kao „veseljko“, je*e sve što mu padne šaka, samo tebe ne). Za Karelušana – napisao je Lukas.

Pročitajte: Karleuša je spremna da se pomiri sa Lukasom, ali pod ovim uslovom

Jelena Karleuša, Aca Lukas

Jelena je u jednom trenutku shvatila da je možda preterala sa prostim rečnikom, pa je napisala:

– Duboko se izvinjavam na rečniku koji sam upotrebila u prethodnim storijima. Deco, vi tako ne treba da pišete i pričate. Ali jedan zli čika izazvao je reakciju koja je nekada potrebna da bi se zle čike kaznile. Inače, čika se i drogira, što vi nikada ne smete da radite, jer je to isto što i najgora smrt. Da bi pomogli čiki da se vrati na pravi put, moramo da ga prevaspitamo, a metode su nekada grube i nisu za dečije oči i usi. Šta raditi kad se neko drogira? Odvesti ga na lečenje (ili u manastir na lopataranje po leđima), prijaviti policiji zle čike koje prodaju drogu i biti dobar građanin. U ekstremnim slučajevima, ako čika nastavi da se drogira i napada sve, brzo protrčati pored zlog čike i svom snagom vrisnuti „narkomančino“! Tada čika doživi lekoviti stres i razmisli o svom životu – rekla je na kraju.

Jelena Karleuša, Aca Lukas

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM