Stajling Jelene Karleuše svet novine svet portal
Svet

April 18, 2024 14:30

By

Zbog omraženog detalja na haljini svi osudili Jelenu Karleušu, zašto je ovo svima zasmetalo FOTO

Stajling Jelene Karleuše dostojan svetskih modnih pista

Jelena Karleuša pre nekoliko dana bila je sagovornik na konferenciji za medije povodom “Youth fest-a” u Klubu Doma omladine, a čim se pojavila sve oči bile su uprte u nju. Kao neko ko se svakodnevno bori za ispravne stavove vezane za sve građane, posebno za mlade ljude u Srbiji, Jelena je održala govor pred Međunarodni festival mladih koji će se održati u Nišu, 8 juna. I, pored informacija kojima je zaintrigirala sve fanove, u Jelenu Karleušu su svi hipnotisano gledali a zbog toalete koju je obukla ovom prilikom. Stajling Jelene Karleuše oduševio je ali jedan detalj zgrozio je modne znalce.

Stajling Jelene Karleuše svet novine svet portal

ATA images

Stajling Jelene Karleuše iskritikovan zbog jednog detalja 

Praktična inovacija koja je bila popularna 2000-ih godina a koja je stigla sa azijskog kontinenta, posebnu zastupljenost imala je tada u letnjim mesecima kod ženske populacije koje nose majice, haljine naravno uz grudnjak kako bi sve stajalo “na svom mestu.”

Pročitajte Neda Ukraden o ljubavi s Tonijem Bijelićem, iako je mlađi – Našao mi se pri ruci

Ipak, prisustvo providne bretele na koži pop dive nadasve je loše prihvaćeno, uzevši u obzir da se iste prave od silikona/plastike/gume, te umeju ostaviti snažan utisak jeftinoće i neukusa.

Stajling Jelene Karleuše svet novine svet portal

ATA images

Naime, modni stručnjaci su na ovaj detalj i te kako obratili pažnju i pomalo je iskritikovali. Jelena je, osim toga što se oko svog izgleda zaista potrudila, probala i da osigura da će haljina stajati na svom mestu, ojačavši sve providnom bretelom oko koje se digla polemika.

Pročitajte Kreator David Ćurčić – Kako je momak sa juga napravio magiju u svetu mode

Da li je ovo zaista stvar neukusa pitali i smo i modnog kreatora i kritičara Davida Ćurčića koji je za portal SVET dao svoj iskren sud kakav je stajling Jelene Karleuše kao i o celokupnoj kombinaciji, boji i tako dalje…

Stajling Jelene Karleuše svet novine svet portal

ATA images

Stajling Jelene Karleuše iskritikovan, a evo šta kaže David Ćurčić 

– Najpre bih se osvrnuo na boju koju je Karleuša iznela u ovoj kombinaciji a to je boja lavande koja našoj divi stoji perfketno. Odavno nisam video osobu kojoj tako fantastično stoji ova boja. Moram da naglasim da je meni lično ova nijansa za neke svedenije dame i ličnosti, međutim kada je Jelena u pitanju jasno je da od nje možemo da očekujemo neočekivano – rekao je David za SVET a zatim se osvrnuo na silikonsku bretelu:

Pročitajte Deca me krive za sve – Karleuša otkrila šta sprema, Duško joj ovo neće oprostiti

– Kada je reč o providnoj, odnosno silikonskoj breteli, smatram da kada je sve ovako savršeno uklopljeno, da je detalj o kom pričamo toliko minoran, da nije ni vredan pomena uopšte. Ipak, moram da priznam da ovaj “modni detalj” ni ja ne preferiram kao i da ga i sam često negativno komentarišem, međutim kada pogledamo ceo stajling Jelene Karleuše silikonska bretela je, sa moje tačke gledišta, potpuno nebitna.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images