Kuća Nede Ukraden svet novine svet portal
Svet

April 17, 2024 09:00

By

Neda Ukraden o ljubavi s Tonijem Bijelićem, iako je mlađi: Našao mi se pri ruci

Kuća Nede Ukraden prava je oaza za uživanje, ali nekad nije bilo lako

Jedna od najpoznatijih srpskih pevačica, Neda Ukraden, godinama je razmišljala o tome da bi bilo lepo da se vrati na mesto odakle je potekla, a sada joj se ta želja i ostvarila. Naime, kuća Nede Ukraden dobila je novo ruho budući da je legendarna pevačica nedavno odlučila da je renovira i sredi. Ipak, u ranijim godinama, devedesetih pevačica je spontano otkrila da nije bilo lako snalaziti se u kriznim vremenima, otkrivši koji poznati biznismen joj se našao kad je bilo najteže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Kuća Nede Ukraden – Poznata pevačica odlučila je da obnovi mesto

Ona je od stare kuće napravila vilu iz snova, a sudeći prema fotografijama prvi posetioci su već bili kod pevačice u gostima.

Pročitajte Priznajem, ne volim je, imam samo jednu želju – Gudeljeva sestra prvi put progovorila za srpske medije

Zvezda nekadašnje Jugoslavije je na društvenim mrežama objavila fotografije koje svedoče o tome da je Neda sebi izgradila još jedan raj na zemlji, u kojima ne uživa sama već su tu njeni najvoljeniji, prijatelji i porodica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

Kuća Nede Ukraden – Nema te tišine i mira…

Nakon što je objavila fotografije nizali su se komentari, a jedan je posebno bio emotivan:

Nigde nema mira, nema te tišine kao tamo gde te mati zove sine.

Pročitajte Koleginica sve rekla – Vesna Zmijanac glumi intelektualku sa osnovnom školom, a Neda Ukraden je opasna

Kuća Nede Ukraden, nalazi se na samo 30 km od mora, ali je pevačica ipak želela da užitak tokom boravka bude potpun pa je u dvorištu napravila ogroman bazen, koji predstavlja najveću radost njenim unucima.

Kuća Nede Ukraden svet novine svet portal

Photo: R.Z./ATAImages

 

 

Podsetimo se, jedna od nerazjašnjenih ljubavnih priča u Nedinom životu bila je ona u kojoj se pominje muž Dragane Mirković. Ipak i ne tako davno, spekulisalo da je prelepa pevačica Ukraden bila u vezi sa Tonijem Bijelićem pre njegovog braka sa Draganom. Neda je tada za “SVET” otkrila prirodu odnosa s Tonijem Bijelićem s kojim su je svojevremeno povezivali.

Pročitajte Neda Ukraden ruši sve granice – Ušla u osmu deceniju, a ovako se obukla

– Mislim da ljudi preteruju. Toni je divan čovek. Nema pevača koji je radio u Beču, a da mu on nije pomogao. U austrijskoj prestonici sam imala iznajmljen stan od ’92. do ’96. godine i pošto Toni odlično govori nemački, našao mi se pri ruci – rekla je Neda a potom iksreno odgovorila da li je među njima bilo nešto više od prijateljstva:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

– Ne. On je znatno mlađi od mene. E sad, da li se ja nekome sviđam malo više nego što je to normalno, to ne bi trebalo da pitate mene. To je za mene svakako kompliment. Ali, ponavljam da je on mlađi od mene, par je sa Draganom. Ona i Toni imaju sjajan brak i svaka druga priča je besmislena – rekla je tada iskreno Neda koja na pitanje o njenoj najvećoj ljubavi nije želela da odgovori.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy / Svet

FOTO: Rajko Ristić