vesna zmijanac umisljena intelektualka
Svet

April 9, 2022 16:15

By

Koleginica sve rekla: Vesna Zmijanac glumi intelektualku sa osnovnom školom, a Neda Ukraden je opasna

Vesna Zmijanac glumi intelektualku sa osnovnom školom!

Saška Karan proteklih dana se medijski aktivirala, pa što se kaže priča sve što joj je na duši. Prvo dohvatila Marine Visković za koju smatra da je šteta što hoće da bude Cecina kopija umesto kakav- takav original.

Pročitajte: Vesna Zmijanac glumi! Halid Muslimović otkrio kakva je Vesna Zmijanac u krevetu!? “Kao žena me nije privlačila, palio sam se na Zoricu Brunclik!”

vesna zmijanac

Ivan Vučićević

Ja ne znam nekog ko je više ponosan na to što je nečija kopija nego bilo kakav original. Vidim da se ženska trudi, snima pesme, spotove, to je sve OK. Čak bi joj bilo oprošteno i da ima lošije sve to, ali da ne liči na nekog drugogo. Još se ona ljuti kad joj kao starija i iskusnija skremem pažnju. Pazi, bogati. Izvučem te iz anonimnosti, dam joj priliku da zablista, a ona se kao vređa. Neka je u zaboravu, tamo joj je i mesto, ili i kanti za smeće, kao i svake kopije – kaže Saška Karan za SVET, a onda se dotakla i Nede Ukraden:

Vesna Zmijanac glumi, a Neda je opasna!

Ona je opasna žena. Stalno menja stranke, prava je preletačica. Ne preza da dođe do uspeha. Zacrta nešto, i idemo, gazi dok ne dođeš do cilja, baš kao i Vesna Zmijanac. Ona je svojevremeno u rijalitiju pričala da ne može da me podnese, da hoće da me udari. Ozbiljan je kalukator. Vesna Zmijanac glumi intelektualku, a ima osnovnu školu. Namazana. Ja kad joj kažem dve reči, ona pošizi. Bila je sa političarem u šemi samo da bi se izdigla od drugih, da bude kao glavna. Kako nije našla nekog vozača autobusa ili tako nekog sa običnim zanimanjem, nego gde je moć tu je i Vesna. I ostala je sa njim u vezi taman toliko da bi postigla ono što hoće – zaključuje Saška.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

FOTO: RAJKO RISTIĆ