Kristina Radenković o Dragani Kosjerini svet novine svet portal
Svet

April 21, 2024 17:00

By

Pukla istina, više nije tajna u kakvom su odnosu voditeljke Slagalice: Kristina sve rekla o Kosjerini

Kristina Radenković o Dragani Kosjerini govorila potpuno iskreno

Kristina Radenković je umesto glume koju je završila, odlučila da se bavi voditeljstvom, a najveću popularnost stekla je vodeći čuvenu “Slagalicu”.

Kristina Radenković o Dragani Kosjerini svet novine svet portal

Instagram

Kristina Radenković o Dragani Kosjerini – Zahvalna na pomoću u teškom periodu

Poznata voditeljka je uvek govorila da je srećna što je dobila priliku da vodi “Slagalicu” jer je podseća na pokojnog oca, ali joj je žao što nije dočekao da je vidi kao voditeljku njegovog omiljenog kviza.

“Uvek se setim tate koji je gledao iz dana u dan. Nažalost, izgubila sam ga 2008. godine, tako da nije stigao da me vidi kako je vodim. To me najviše boli. Žao mi je što nisam bila u prilici da mu kažem: “Tata, nemoj se nervirati kad takmičar nešto ne zna, tamo u studiju je sve drugačije, osećaj da te snimaju donosi ogroman pritisak”, rekla je Kristina za medije.

Pročitajte Isplivali detalji o braku preminule voditeljke – Bivši muž otkrio bolnu uspomenu

Kristina je pre nekoliko meseci napunila 43 godine, te je istakla da se oseća odlično.

“Uopšte se ne osećam u skladu sa tom brojkom. Nekada stanem i pomislim: “Bože, ja sam sada ona velika žena”, a kad mi se neko obrati sa: “Gospođo”, malo se štrecnem. Dok sam bila mala ljude u tim godinama sam smatrala starijim, a još uvek imam energije kao u najlepšim tridesetim.”

Kristina Radenković o Dragani Kosjerini svet novine svet portal

Ata images

I pored toga što uživa u ulozi voditeljke, priznala je da nije uvek sve tako divno kao što gledaoci misle dok je gledaju na malim ekranima.

“Verujte, ničiji život nije potpuno “skockan”. Možda delujem mirno i stabilno, ali svi imamo oscilacije na dnevnom nivou. Nemoguće je raditi ovaj posao, a ne osećati određeni stres”,izjavila je, pa zatim otkrila da najbolje funkcioniše kada radi pod pritiskom:

“Moje najbliže kolege kažu da ne umem da živim bez stresa i da čim nastane mirno vreme na poslu, počnem da se dosađujem. Oni, čak, tvrde da sam zavisna od adrenalina i stresa, ali ja bih pre rekla da sam zavisna od rešavanja problema.”

Pročitajte I ona je podlegla trendu podmlađivanja – Evo kako Kristina Radenković izgleda posle posete estetskom hirurgu FOTO

Koliko je predana svom poslu, kao i koliko ga profesionalno obavlja, dokaz je i to da je samo nekoliko dana nakon nezgode koje je imala na zimovanju, sa polomljene obe ruke, vodila “Pesmu za Evroviziju”.

Tokom razgovora je spomenula i ko joj je je od kolega pružio podršku u to vreme, te je Kristina Radenković o Dragani Kosjerini rekla šta misli i na čemu joj je zahvalna.

Kristina Radenković o Dragani Kosjerini svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

“Imala sam ozbiljne povrede ruku, ali to nisam shvatila tragično. Rekoh da stres vrlo dobro podnosim, a imam i visok prag tolerancije na bol. Svima je bilo strašno, a ja sam “Pesmu za Evroviziju” radila sa šipkom u ruci. Prvih pet dana posle operacije sam ležala i sve vreme se sebi čudila kako izdržavam toliko mirovanje. Dragana Kosjerina mi je tada mnogo pomogla. Dolazila je kod mene, da mi ne bi dala da radim, što bi moglo da dovede do pomeranja te šipke u ruci”, rekla je tom prilikom, ističući da je koleginici beskrajno zahvalna zbog pomoći.

 

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram