Kristina Radenković o Dragani Kosjerini svet novine svet portal
Svet

February 14, 2023 14:30

By

I ona je podlegla trendu podmlađivanja: Evo kako Kristina Radenković izgleda posle posete estetskom hirurgu FOTO

Izgled Kristine Radenković godinama se ne menja

Voditeljka Kristina Radenković oduvek je plenila posebnom lepotom i šarmom, a čini se da se s godinama nije mnogo promenila. Međutim, i ona je, kao i brojne dame podlegla trendu podmlađivanja, o čemu je i sama govorila.

Pročitajte: Kristina Radenković doživela strašnu nesreću, evo šta joj se desilo

Instagram

– Nedavno sam stavila 0,1 ml kubnih hijalurona u bore smejalice, tek da vidim kako će moje lice reagovati na njega. Doduše, meni te moje, stručno nazvane, nazolabijalne bore uopšte ne smetaju, ali su mi svi sugerisali da treba da se pozabavim njima – otkrila je ona ranije zaštose podmladila i dodala:

Naravno, hteli su da me “nafiluju” s kubikom, ali sam insistirala na količini koja je, bukvalno, zanemarljiva. Bolje da šest puta odem i stvavim toliko nego istu količinu odjednom, pa da se šokiram kad se pogledam u ogledalo.

Pročitajte: Porodična tragedija Kristine Radenković slomila voditeljku – Čak i kada je kancer treći put napao njegov mozak

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristina Radenković (@krisradenkovic)

Izgled Kristine Radenković nikada nije negativno komentarisan, ali akcentovanje na RTS-u jeste.

– Činjenica je da mi svi u svakodnevnom govoru govorimo – neispravno. Mi imamo treninge s lektorima, jer je dužnost TV Slagalice da nametne pravopis i ispravan govor, i to radimo u svim udarnim emisijama. To što na terenu nije tako, to je pitanje za stručnjake. Ni ja tako ne govorim u svakodnevnom životu, ali to kako akcentujemo reči u emisijama je ispravno. Neprijatno mi je dok tako izgovaram neke reči, jer znam da svi gledaju i slušaju, ali to je ispravno. Volela bih da se to usvoji, trebalo bi da se uskladimo pa i da našu decu tome učimo. A ako može i jedno i drugo, i ako su oba načina ispravna, onda odlično – objasnila je Kristina Radenković s osmehom u emisiji “Kec na jedanaest” na K1 televiziji.

Pročitajte: Sve se nagomilalo – Kristina Radenković više ne krije krizu u braku, suprug Nikola izgubio strpljenje

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristina Radenković (@krisradenkovic)

Svojevremeno je priznala da su je na početu karijere mnoge stvari pogađale, te se dešavalo i da zaplače uživo u programu.

Izbace me nekada stvari iz takta, ali to je neprimetno nekome ko me ne poznaje. Dugo sam u televizijskom poslu i naučila sam da se kontrolišem. Na početku rada na televiziji dešavalo se i da se zaplačem uživo u programu, ali sam naučila lekciju, a to je da sam lice koje iznosi informaciju i da tu nema mesta za preemotivna reagovanja – pričala je Kristina za Blic.

IZVOR: NPORTAL

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM