Majka Seke Aleksić
Svet

December 13, 2022 17:31

By

Majka Seke Aleksić se podmladila: Ofarbala se u vatreno crveno, obula vrtoglave štikle, a tek garderoba…

Majka Seke Aleksić bila je najveći oslonac i podrška folk zvezdi tokom odrastanja. Iako danas žive lagodno i bez materijalnih poteškoća, ni jedna ni druga nikada nisu zaboravile šta znači nemati. Uprkos tome što su ratne godine proveli u oskudici, Ibrima se požrtvovano trudila da njena deca ne oskudevaju. Sama se starala o sinu i ćerki, koja ne krije koliko joj je zahvalna na svemu.

Pročitajte: Brat Seke Aleksić otkrio istinu o porodičnim odnosima – Okrenula mu leđa kad je bilo najteže 

Instagram

– Jedina kraljica koju poznajem! Mama, srećan 66. rođendan – čestitala je Seka Aleksić majci rođendan i objavila zajedničku fotografiju. Ako ste se pitali od koga je nasledila lepotu, odgovor je upravo stigao, jer majka Seke Aleksić je prava lepotica.

Posebno je oduševio Ibrimin stajling za koji se po svemu sudeći pobrinula njena ćerka.

Pročitajte: Seka Aleksić potvrdila najlepše vesti – Dom u Staroj Pazovi bogatiji za još jedan osmeh 

Instagram

‒ Vrlo mlada počela sam da nastupam kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teškog života u koji smo zapali zbog rata. Ona i brat išli su na svaki moj nastup, a imala sam sreću da sam uvek imala muzičare koji su o meni brinuli kao o najrođenijoj. Bilo je tada, kao i danas, pijanih i nasrtljivih gostiju, ali moji najbliži su bili uz mene i čuvali me ‒ otkrila je Seka jednom prilikom, piše Hello!.

IZVOR: HELLO!