Porodični dom Seke Aleksić
Svet

October 24, 2022 13:08

By

Brat Seke Aleksić otkrio istinu o porodičnim odnosima: Okrenula mu leđa kad je bilo najteže

Brat Seke Aleksić dočekao sestru na aerodromu

Seka Aleksić  veoma drži do porodičnih odnosa, a svima je odlično poznato koliko je vezana za svoju majku Ibrimu i koliko joj je zahvalna za sve što je postigla u životu.

Pored toga, pevačica izuzetno poštuje i voli i Veljkovu familiju i često objavljuje fotografije svog svekra i svekrve, za koju ističe da je divna žena i prava lepotica.

Zbog toga je sve veoma iznenadilo kada se Seka “ogradila” od rođenog brata Nedžada Ramića.

Pročitajte: Strašne vesti stižu iz grada mode – Seka Aleksić u ogromnom problemu, moli javnost za pomoć

Rajko Ristić

Naime, pre nekolikog godina brat Seke Aleksić optužen je za iznudu, a pevačica je tada jasno stavila do znanja da to nema nikakve veze s njom.

– Odrastao čovek 42 godine sam bira svoje drušvo i odgovara za svoje postupke, ja sa tim apsolutno nemam ništa i sve što uradi, isključivo radi sebi – rekla je tada Aleksićeva.

Ovaj njen postupak je sve iznenadio, pa su mnogi pomislili da je okrenula leđa bratu i da će njena izjava napraviti razdor u porodicu, međutim očigledno da toga nije došlo.

Pročitajte: Seka Aleksić maltretirana – Slika pevačice pognute glave uznemirila javnost, Veljko se ne oglašava 

Rajko Ristić

Brat Seke Aleksić se juče pojavio na beogradskom aerodromu u društvu zeta Veljka, gde su zajedno dečakali pevačicu koja je doputovala iz inostranstva, i tako otkrio da je između njega i sestre oduvek sve bilo u najboljem redu.

Rajko Ristić

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ANDREJA DAMNJANOVIĆ