Izgled Seke Aleksić
PREDIVNA

June 8, 2022 18:30

By

Majka Seke Aleksić vešto se krije: Pogledajte kako izgleda misteriozna žena koja je ćerki promenila život (foto)

Majka Seke Aleksić njena je bezuslovna podrška 

Folk zvezda Seka Aleksić retko pokazuje članove porodice u javnosti, te mnogi ne znaju kako izgleda njena majka Ibrima. Ona važi za jednu od najlepših žena na domaćoj javnoj sceni, a lepotu je, kako mnogi kažu, nasledila od majke.

Pročitajte: Žurka za pamćenje – Seka Aleksić proslavila 41. rođendan. Od Veljka stigao neobičan poklon

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Seka je poznata po izuzetnoj humanosti a tome ju je upravo naučila njena majka te neretko možemo da čujemo da zajedno učestvuju i u humanitarnim akcijama. Popularna pevačica često je isticala u javnosti da je imala teško detinjstvo, budući da je odrastala u siromaštvu. Tako nikad nije krila da se njena majka borila da joj obezbedi što više kako joj kao mladoj devojci u sazrevnju nikad ništa ne bi falilo. Zahvalna za sve majčine podvige, Seka se sada trudi da njenoj majci ništa ne fali u životu.

Pročitajte: Dijeta koja daje rezultate – Seka Aleksić otkrila kako je za kratko vreme smršala deset kilograma

Vrlo mlada sam počela da nastupam kako bih pomogla majci da se izvučemo iz teškog života u koji smo zapali zbog rata. Ona i brat su išli na svaki moj nastup, a imala sam sreću da sam uvek imala muzičare koji su o meni brinuli kao o najrođenijoj. Bilo je tada, kao i danas, pijanih gostiju i nasrtljivih, ali moji najbliži su bili uz mene i čuvali me – ispričala je Seka jednom prilikom i otkrila da je na nagovor majke zavšila frizersku školu.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot Seka Aleksić