Seka Aleksic
Scandal

March 30, 2022 15:40

By

Seka Aleksić neće više da bude debela! “Sad će mi glava biti veća od tela”

Popularna pevačica Seka Aleksić periodično kuburi sa viškom kilograma, što brzo uvek reši zdravom ishranom i treninzima koje ne propušta, a sada se odlučila na rigorozniji metod.

Seka Aleksić neće više da bude debela!

Seka se, naime, juče požalila prijateljima na Tviteru da tokom čitavog dana skoro ništa okusila nije, kako bi se dodatno stesala, a sve to opisala je u za nju svojstvenom, šaljivom stilu.

Danas nisam jela skoro ništa! Odlučila sam da se pretvorim u lizalo, što reče jedna žena. Neće meni telo biti veće od glave. Od sada će mi glava biti veća od tela – našalila se Seka, prenosi Pink.rs.

PROČITAJTE: Seka Aleksić u manastiru traži blagoslov za treću vantelesnu oplodnju?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Inače, nedavno, kada je smršala 10 kilograma, priznala je za medije u čemu je njena tajna.

Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo. Najveći moj problem je što sam ja kuvarica, domaćica koja kuva i mesi i onda jednostavno sam preterala u jednom momentu. No, to se kod mene često dešava – ispričala je Seka Aleksić.

Pevačica Seka Aleksić nikada nije krila da dugo vremena vodi bitku sa viškom kilograma, a sada je pokazala da je uspela da za kratko vreme dosta smrša. Ona je otkrila koja je tajna, a tvrdi da nikada nije gladna.

Smršala sam deset kilograma i planiram još. I sada sam krupna, pa zamislite koliko sam bila debela, a ovoliko sam smršala – našalila se pevačica i otkrila kako joj je pošlo za rukom da krene da mršavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Ne izgladnjujem se i zamislite nisam ni probušila kašiku. Počela sam da se hranim zdravo, imam pet obroka dnevno. Nekada čak ne stignem sve da ih pojedem. Bitno mi je da sam sita i da unosim hranu i namirnice koje mi prijaju i to mi je donelo rezultate – rekla je ponosno Seka Aleksić.

PROČITAJTE I: Seka Aleksić na meti kritika zbog načina na koji troši novac! Ni koleginice je nisu štedele!

FOTO: ATA IMAGES