Porodica Seke Aleksić
Svet

April 15, 2023 20:00

By

Osmehom je sve vešto prikrivala: Seka Aleksić grca u suzama, prilaznala da je žrtva nasilja u porodici

Porodica Seke Aleksić prošla je kroz strašne periode

Seka Aleksić živi bajku koju je stvorila sa suprugom Veljkom Piljikićem i naslednicima Jakovom i Jovanom, i deluje da problema u životu nema. Iako je uvek nasmejana, vedrog duha i pleni pozitivnom energijom gde god da se pojavi, život popularnu pevačicu nije mazio, naprotiv, još u detinjstvu doživela je jezive situacije kojih se danas priseća sa suzama u očima.

Pročitajte: Život Seke Aleksić u opasnosti – Pevačica u manastiru traži spas FOTO

Porodica Seke Aleksić

Foto: Youtube printscreen

Poroci i loši životni uslovi doveli su do toga da je od strane svog oca doživljavala ono što nijedno dete nikada ne bi smelo da doživi. Kako je priznala, potresne scene nasilja i dan danas je proganjaju.

– Moje odrastanje bilo je u siromaštvu. Jako siromašno. Sećam se dve situacije, kada je otac nasrnuo na majku. Moj brat je skočio na njega, uhvatio ga za glavu i našao prvo što mu je bilo pri ruci da ga udari. Bio je dete, moj brat. Udarao ga je po glavi, da bi se on sklonio sa majke jer ju je tukao – kazala je Seka.

Pročitajte: Seka Aleksić i Veljko Piljikić nakon 13 godina sporazumno odlučili da je kraj

Porodica Seke Aleksić

ATA images

– To su strašno stresne situacije i slike koje se nikad ne zaborave. Nikad se to ne briše iz glave – dodala je ona, da bi se malo potom rasplakala u emisiji “Preživeli”.

Porodica Seke Aleksić bila je primer kakvu ona ne želi da stvori sutradan. Priznaje da je otac voleo da popije, a sve što zaradi davao je drugoj deci koja nemaju. Zbog ljubomore koja ga je pratila uz alkohol, Seka kaže da je njema majka najviše stradala.

Pročitajte: Seka Aleksić iznela ovo o Jeleni pa dobila upozorenje – Karleuša ti nije prijatelj

Porodica Seke Aleksić

Foto: Youtube printscreen

Proradila bi mu ljubomora i imao je zbog toga probleme sa mojom majkom, ona je najviše stradala, dobijala je batine. Bilo je više situacija kad smo ih brat i ja razdvajali, ona danas ima ožiljke po licu od tog perioda. Razvela se zbog toga i ja je razumem, to ne treba niko da preživljava – rekla je Seka, koja je kasnije odrastala uz očuha Milana, kojeg mnogo voli.

Pročitajte: Kad se odmor pretvori u pakao – Seka Aleksić doživela tešku nezgodu na skijanju VIDEO

Porodica Seke Aleksić

Ata images

Iz svih ovih loših životnih iskustava, pevačica je izašla samo jača i sada uživa u njenim momcima, uz potajnu želju da u njihovu porodicu uskoro stigne i devojčica da upotpuni sreću.

AUTOR: SVET

FOTO: Youtube printscreen