Seka Aleksić na Kosovu
Svet

February 18, 2023 10:00

By

Kad se odmor pretvori u pakao: Seka Aleksić doživela tešku nezgodu na skijanju VIDEO

Seka Aleksić pala sa skija pa zabrinula sve fanove

Seka Aleksić sa porodicom tradicionalno je otišla put Kopaonika kako bi uživala u zimskim čarolijama. Godinama unazad popularna pevačica ugrabi nekoliko slobodnih dana kako bi sa naslednicima i suprugom bila na zimovanju. Jakov i Jovan su već strastveni skijaši poput njihove mame, a ove godine društvo im pravi i Sekin prijatelj i saradnik Stanislav Zakić.

Pročitajte: Seka Aleksić se vratila bivšem – Posle deset godina ponovo mu je dala šansu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

On kao i uvek zabeleži svaki zanimljivi trenutak folk dive, pa je tako bilo i sada. Naime, na TikToku osvanuo je snimak kako je Seka Aleksić pala sa skija. Aleksićeva je na snimku želela da pokaže kako je vična u zimskom sportu, a sve je išlo po planu dok nije krenula da se zaustavlja, kada je došlo do peha, te je pevačica završila ležeći na snegu.

Pročitajte: Šta je moglo da krene po zlu – Seka Aleksić objavila fotografije na kojima je premršava FOTO

Pevačica je pala “kao sveća”, a potom krenula da se smeje. Ovaj video nasmejao je mnoge, te su komentari u vidu pohvala na račun njene opuštenosti i prirodnosti samo nizali. Fotografije pomenutog pada Seka je okačila i na društvenu mrežu Instagram uz šaljiv opis:

– Nekad je i padanje dobro, ako ima ko da vas lepo slika.

Pročitajte: Tačno u centar, Seka Aleksić brutalno isprozivala kolege – Da li će joj ovo neko oprostiti VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Iako su se njeni fanovi vidno zabrinuli kada su videli da je Seka Aleksić pala sa skija, razloga za paniku nema. Pevačica uživa u zimskim čarolijama a verujemo da će uskoro opet naći način da zasmeje čitavu naciju.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Stanislav Zakić / Instagram