Karijera Aleksandre Prijović
Svet

28 Oktobra, 2022 16:01

Aleksandra zbog onoga što joj je Filip priredio pala u nesvest: Svi su iznenađeni onim što Živojinović radi

Karijera Aleksandre Prijović godinama ide samo uzlaznom putanjom

Aleksandra Prijović sinoć je imala veoma uspešan nastup u Beogradu, a tom prilikom sa novinarima je podelila neke stavri koje su se u poslednje vreme dešavale u njenom životu.

Pevačica je otvoreno govorila o članovima svoje porodice, a tom prilikom je priznala da njen sin Aleksandar ne sluša njenu muziku više.

Naime, pevačicin sin Aleksandar, koji je u martu napunio dve godine, nekada je obožavao njene pesme, a Prijovićka otkriva da to više nije slučaj.

Pročitajte: Kako je Aleksandra Prijović jednim potezom zgazila Brenu

Ata images

– Aleksandar se toliko naslušao starog albuma, da sad ne sluša moje pesme. Sad slušamo dečje pesmice isključivo – rekla je Aleksandra.

Aleksandrina publika vrlo dobro zna da se njen suprug, Filip Živojinović, meša u njen kreativni rad i stvaranje pesma, a tako će biti i kada je njen sledeći album u pitanju:

– Uveliko spremam novi album, Filip je opet napisao pesmu, svi smo pali u nesvest kada smo čuli. Tako da, radi se! Filip je napisao „Zvuk tišine“, slobodno mogu da kažem da je bolja od nje. Imam za sada tri pesme, trebaće mi sigurno još tri meseca da nađem ostale – istakla je Prijovićka.

Pročitajte: Filip Živojinović nikad bliži bivšoj devojci – Ovo će ih zauvek vezivati 

Ata images

Na Aleksandrin nastup stigla je i njena mama Borka, a pevačica je otkrila da ona nije redovan gost na njenim koncertima:

– Moja mama nije često na mojim nastupima. Sada je ovde kod nas u Beogradu, naravno da nije želela da propusti priliku da dođe. Što se pesama tiče, mama nije isključiva, sve voli – objasnila je pevačica.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES