Aleksandra Prijović trpela nasilje
Svet

October 6, 2022 22:13

By

Aleksandra Prijović se razočarala u Breninog prijatelja: Evo šta je sve rekao o njoj i kako mu se Prija osvetila

Aleksandra Prijović razočarana je onima koji nisu verovali u nju

Aleksandra Prijović se već godinama bori da zauzme mesto u samom estradnom vrhu i ako je suditi po svemu, odlično joj ide.

Pročitajte: Nevolje u raju – Nisu proslavili zajedno rođendane, niti letovali, šuška se da se razvode, Aleksandra odbrusila Filipu, ovo su detalji 

Instagram

No, bilo je i onih koji nisu verovali u njen uspeh, a jedan od njih je i član žirija Zvezda Granda i Brenin prijatelj Dragan Stojković Bosanac.

Naime, posle objavljivanja drugog singla, ovaj vrsni muzičar posumnjao je da će Aleksandra napraviti uspeh i stati rame uz rame sa najvećim zvezdama.

Pročitajte: Komšiluk Aleksandre Prijović zanemeo od njenih postupaka – Evo kako se ponaša kad nije pred kamerama 

Rajko Ristić

Ona je bila vrlo talentovana, jako lepo peva, međutim, imala je veliku sreću ili nesreću da na početku svoje karijere ubode takav hit kao što je pesma Za nas kasno je. Kad ubodeš takvu pesmu, šta onda posle nje?! Hit pevač nije onaj koji ima jedan hit, već onaj koji svakom novom pesmom diktira parametre kako treba dalje. Njena druga pesma već nije hit, a prva je pobrkala račune i velikim pevačima. Ceca diktira modu, pevačku i muzičku, diktira i Lukas. Kada sa svojim pesmama postaneš vodilja za sledećih 20 albuma koje drugi kopiraju, to je znak da si uspeo – rekao je Bosanac ranije.

S obzirom na to da je posle drugog singla Prija izdala još dva albuma na kojima su sve sami hitovi,  nema sumnje da je Bosanac promenio mišljenje.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES