Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića
otkriveno

2 Oktobra, 2022 18:45

Nevolje u raju: Nisu proslavili zajedno rođendane, niti letovali, šuška se da se razvode, Aleksandra odbrusila Filipu, ovo su detalji

Razvod Prije i Filipa stalna je tema u javnosti

Neretko mediji bruje o problemima u braku Filipa Živojinovića Aleksandre Prijović. Iako ovaj par ne daje povoda za takve spekulacije, s obzirom da svoju ljubav kriju daleko od objektiva i javnosti, kruže razne glasine. Pevačica je rođendan proslavila u krugu porodice, a od supruga ni traga ni glasa.

Pročitajte: Suza u oku majke Borke – Aleksandra Prijović u zagrljaju žene koja joj je rasturila porodicu

Slike Aleksandre Prijović

Foto: Instagram

Tokom prethodnog letnjeg perioda, razvod Prije i Filipa postao je glavna tema u javnosti, s obzirom da nisu ni letovali zajedno, već je Aleksandra na crnogorskom primorju bila sa majkom i sinom. Kako je „Kurir“ preneo, razlog njihove razdvojenosti nisu nesuglasice u braku, već poslovne obaveze mladog Živojinovića. Naime, on radi na novom filmu „Iza kmaere“ koji se uveliko snima. Međutim, ono što je mnoge iznenadilo jeste da je Aleksandra odbila suprugovu ponudu da se pojavi u ovom ostvarenju. Iako je već imala glumačkog iskustva, u četvrtoj sezoni serije „Ubice mog oca“, ona se neće naći u ovom projektu. Glavni razlog za to su mnogobrojne obaveze vezane za karijeru.

Radnja filma Filipa Živojinovića dešava se u planinskim predelima daleko od Beograda, pa je Filip u poslednje vreme najčešće van kuće i vreme provodi na setu. S filmskom ekipom proslavio je i svoj rođendan, a do kuće na Bežanijskoj kosi dođe samo nakratko, u retkim pauzama, kako bi video Aleksandru i sina, koji mu mnogo nedostaju.

Pročitajte: Komšiluk Aleksandre Prijović zanemeo od njenih postupaka – Evo kako se ponaša kad nije pred kamerama

Razvod Prije i Filipa

Foto: Ata Images

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Ata images