Nikolina Pišek na letovanju
Svet

16 Avgusta, 2022 12:46

Nikolina Pišek više nije sama: Fotografije sa letovanja sve otkrile

Nikolina Pišek na letovanju je sa misterioznom osobom

Voditeljka koja je nakon prerane smrti supruga Vidoja Ristovića pod stalnom lupom javnosti pokušava da život dovede u normalu te je dala sebi oduška na hrvatskom primorju gde uživa u društvu svoje dve ćerke. Sada su fotografije Nikoline Pišek sa ostrva Korčula izazvale pregršt pozitivnih komentara i reči podrške te se svi pitaju da li je ona konačno odlučila da emotivno nastavi dalje.

Pročitajte: Zatvor bi mi bio raj – Nikolina Pišek podnela tužbu protiv Miše Grofa za nasilje u porodici

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Nikolina koja je bez dileme prava lepotica, na plažu je došla bez trunke šminke i još jednom pokazala svoju prirodnu lepotu, a osim izgleda kojim se može pohvaliti, ona je pokazala da ima predispozicije i za surfovanje.

Pročitajte: Često je kući dolazila pretučena – Ko je bila Nikolina Pišek pre Vidoja Ristovića (foto) 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

– Jedno emotivno retro letovanje… Prijatelji, porodica, nove/stare uspomene…Samo ljubav – napisala je Nikolina uz ovu objavu, a ono što je svima zapalo za oko i što je izazvalo burne reakcije u javosti jeste Insta stori misterioznog karaktera na kom se mnogo toga vidi, a opet ništa nije otkriveno.

Radi se o fotki na kojoj su vidljive samo senke Nikoline i za sada tajanstvene osobe sa kojom očigledno uživa u morskim avanturama što je pokrenulo nove spekulacije na temu njenog emotivnog statusa.

Pročitajte: Slomljena Nikolina Pišek zanemela pred ćerkinim rečima nakon smrti oca – Ovo je bolelo… 

Da li će Nikolna otkriti o kome se radi ili će svoj ljubavni život sačuvati među četiri zida pokazaće vreme koje je pred nama, a ono što je evidentno je Nikolinin osmeh koji jasno pokazuje da je i te kako ispunjena, piše Story.

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM