Dečko Nikoline Pišek
Svet

June 20, 2023 17:18

By

Nikolina potvrdila da je Vidoje imao ljubavnicu: Oglasio se i njegov otac, pa opleo po snajki

Ljubavnica Vidoja Ristovića i dalje je misterija

Prošlo je trinaest meseci od smrti istoričara Vidoja Ristovića, a njegova supruga Nikolina Pišek tek sad je smogla snage da progovorio o noći u kojoj je Ristović preminuo.

Pročitajte Tuga i neverica kako žive – Maloj Uni hoće da naude, Nikolina Pišek ne ume dalje bez Vidoja 

Ljubavnica Vidoja Ristovića

Branimir Kralj

– Nazvala me njegova majka, to je bilo u neke sitne noćne sate, ja igrom slučaja nisam spavala, ne znam zašto… rekla je: ‘Vido je umro’, a ja sam rekla: ‘Je li Vama dobro? Šta se događa Marija?’ Naprosto to neko vreme nisam procesuirala… – ispričala je voditeljki Tatjani Jurić u “Skip Or Beep”.

Pročitajte Dodiri sve govore – Nikolina Pišek grli poznatog glumca i ne krije to od javnosti 

Ljubavnica Vidoja Ristovića

Instagram

Šuškalo se da je devojka pored koje je Nikolinin muž preminuo zapravo bila ljubavnica Vidoja Ristovića, a ne maserka, što je voditeljka delimično i potvrdila.

– Pa manje više sve što je napisano je istina – priznala je Pišek.

– Bili ste verni jedno drugome – nastavila je voditeljka podkasta.

– Pa ja jesam – odgovorila je Nikolina i rekla da nije pretpostavila da joj je suprug bio neveran.

Pročitajte Nikolina Pišek se skinula pred godišnjicu smrti supruga – Voditeljki zabranili pristup pomenu Vidoja Ristovića

Ljubavnica Vidoja Ristovića

Instagram

– Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi s njim, a moj svekar je to formulisao kao masaža… Sve je jako čudno. Uglavnom, zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zastoja srca – rekla je Nikolina.

Pročitajte Zatvor bi mi bio raj – Nikolina Pišek podnela tužbu protiv Miše Grofa za nasilje u porodici

Ljubavnica Vidoja Ristovića

instagram printscreen

Ljubavnica Vidoja Ristovića nikada nije želela da govori za medije, pa ni nije sigurno da li je sve ono što se pisalo zaista istina, ali i sama činjenica da joj je muž preminuo pored druge žene voditeljku je veoma razljutila.

Imala sam trenutke kada me to jako ljutilo, ali onda sam shvatila da je to jako nebitno i da gubim energiju, a imam puno važnije probleme u životu i stvari koje moram rešavati, na koje se moram fokusirati… decu o kojoj moram da brinem – dodala je.

Miša Grof zapretio Nikolini

Nikolinin svekar poriče da je devojka pored koje je preminuo njegov sin, ljubavnica Vidoja Ristovića. On neverstva pripisuje Nikolini.

Pročitajte  Nikolina Pišek obmanjuje naciju – Miša Grof otkrio nove detalje o luksuznoj nekretnini u Zagrebu

Ljubavnica Vidoja Ristovića

Foto: Ata Images

– Nije istina. Ona je luda žena. Nikada to nisam ni pričao. Imam dnevnik sa imenima muškaraca sa kojima je bila dok je bila u braku sa Vidojem i sve ću to objaviti. Ne lajem, ja ćutim, a ona laje. Ona je davala komentare u moje ime. Bila je na sahrani i više je nikada nisam ni video, a ni čuo. Imovina o kojoj se pisalo je imovina mojih roditelja, najbolje da joj to dam – rekao je svekar Nikoline Pišek.

Ova njegova izjava nasmejala je voditeljku, koja je samo kratko rekla:

– Slobono može da objavi svesku. On je sam sebi najveći neprijatelj. Nemam šta više da pričam, dovoljno sam rekla.

AUTOR: SVET

IZVOR: SKIP OR BEEP, KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM