Kuhinja Nikoline Pišek svet novine svet portal
Svet

April 8, 2024 13:00

By

Nikolina se uskoro useljava u ovu luksuznu vilu koja zbog jedne prostorije podseća na kuću za Barbi

Kuća Nikoline Pišek u Zagrebu je čarobna

U maju mesecu navršiće se dve godine od smrti istoričara Vidoja Ristovića, posle čega je njegova supruga Nikolina Pišek oldučila da zauvek napusti Beogradi i preseli se u Zegreb gde su ranije povremeno boravili.

Voditeljka i istoričar su pre nekoliko godina počeli da grade luksuznu vilu, koja za njegovog života nije završena, a ako je suditi po fotografijama, kuća Nikoline Pišek bi uskoro mogla biti gotova.

Kuća Nikoline Pišek svet portal svet

Instagram printscreen

Voditeljkina vila ima 1.600 kvadrata i opremljena je po najsavremenijim standardima. S obzirom na to da je Vidojev i Nikolinin stan u Beogradu, kako je jednom prilikom priznala, izgledao kao muzej, ona je odlučila da kuću u Zagrebu uredi potpuno drugačije.

Pročitajte Jovana Jeremić otkrila – Jelena održava brak sa Duškom jer je to Divnina poslednja želja, ali može ona bolje

Kuća Nikoline Pišek pored ogromnog broja kvadrata ima i ogromno dvorište u kome se nalazi i bazen, pa će ona i njene ćerke, ukoliko ne odluči da je proda, u njoj imati sav komfor.

Kuća Nikoline Pišek kao za Barbi

Na jednom od snimaka Nikolina je pokazala i jedno od brojnih kupatila u svom domu, a ono što je sve iznenadilo je ružičasta wc šolja. Mnogi su pri pogledu na nju pomislili da Nikolina uređuje kuću za Barbi, a ne za sebe.

Kuća Nikoline Pišek svet portal svet

Instagram

– Kao i svako renoviranje, napreduje dosta zeznuto. Imam rok još mesec dana da uselim, a bojim se da to neće biti ispoštovano – priznala je Nikolina i otkrila da useljenje prolongira zbog zastoja i problema s građevinskim radovima.

Nikolina je inače diplomirala dizajn na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, ali kako kaže, diploma joj je više odmogla, nego pomogla.

Kuća Nikoline Pišek svet portal svet

Instagram

– Trebalo bi se naprosto prepustiti i nikoga ne kinjiti, tako da sam to na kraju počela i da radim. Mislim da ću se useliti u nešto što je relativno prihvatljivo za život i mislim da je zapravo tako najispravnije. Treba živeti u nekom prostoru da bi ga onda mogao kvalitetno oplemenjivati, inače to sve izgleda generički – rekla je Pišekova.

AUTOR: SVET

IZVOR: story.hr

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM