Svekrva Jelene Karleuše svet novine svet portal
Svet

April 29, 2024 10:15

By

Vest koja je uzburkala javnost, Jelena ostala bez imovine: Otkrivamo sve detalje Karleušinog razvoda

Razvod Jelene Karleuše desi se davno a ovo su svi detalji

Kada su se 2005. godine venčali Jelena Karleuša i Bojan Karić, svi su očekivali da je to početak jedne ljubavne bajke. Međutim, samo dva meseca kasnije par se iznenada rastao. Razvod Jelene Karleuše tada je uzburkao javnost, jer se pisalo da je do kraha braka došlo zbog njene prevare.

Razvod Jelene Karleuše svet novine svet portal

Foto: Printscreen youtube

Razvod Jelene Karleuše – Nepoznati detalji koje niko nije znao

Bojan Karić o razvodu je pričao samo jednom, u intervjuu za Gloriju. Na početku je naglasio da je sa Jelenom Karleušom planirao da provede život pa je razvod Jelene Karleuše tad sve iznenadio.

Pročitajte Rastina dijagnoza sve menja – Poruka Ane Nikolić slama srce, pomenula i ćerkicu

– Ne bih se ženio da nije bilo tako. Sve je funkcionisalo lepo dok se neke stvari nisu desile. Šta je bilo bilo je, na to sam stavio tačku i živim svoj život.

Razvod Jelene Karleuše svet novine svet portal

Ata images

Na pitanje – da li je razočaran, odgovorio je:

‒ Ne, meni je dve godine bilo lepo i ne kajem se. Bilo mi je teško u početku, neke stvari nisam mogao da razumem, a onda sam se pomirio sa svim što se dogodilo.

Pročitajte Jelena Karleuša optužila Bogoljuba da je kriv za njen razvod sa Bojanom

Presekao sam i sad živim super. Zadovoljan sam, izlazim, radim i uživam. Kad na nešto stavim tačku, okrenem drugi list i više se ne vraćam. Sad idem dalje.

Razvod Jelene Karleuše svet novine svet portal

Ata images

Razvod Jelene Karleuše – Bojan demantovao da je diva potpisala predbračni ugovor

Dok su bili u braku, koji nije dugo potrajao, sa Jelenom je živeo u stanu iz koga su se oboje iselili posle razvoda.

Pročitajte Jelena i Duško konačno zajedno – Prizor iz dnevne sobe razotkrio u kakvom su odnosu, evo šta rade FOTO

– Sad živim u drugom stanu. To je privremeno, dok se kuća ne završi. Počeli smo renoviranje u bračnoj idili, planirajući decu, ali sam sve to zaustavio i zadao glavobolje arhitekti i enterijeristi, pošto će sada biti više momački stil, opuštenije i veselije ‒ otkrio je Bojan Karić i demantovao da je Jelena pre venčanja potpisala predbračni ugovor kojim se obavezuje da neće tražiti ništa od imovine.

Razvod Jelene Karleuše svet novine svet portal

Rajko Ristić

‒ Nije bilo ugovora jer nije bilo ni razloga. Nemam ništa na svoje ime. Sve se vodi na mog oca i stričeve. Dovoljno je što primam veliku platu, lepo živim i imam za sve što je potrebno. Žena koja se uda za mene, da bi dobila kuću od mog oca, mora malo da bude u braku sa mnom, da rodi bar dvoje dece.

Pročitajte Karleuša prvi put progovorila o svom braku sa Karićem – Mnogo sam PONIŽENJA doživela zbog tog BRAKA 

– To je logično, tako sam vaspitan. Ne može posle tri dana da dobije kuću i ode. Ako je sa mnom, ima zaista sve. Jelena je imala i ranije, a sama može da zaradi mnogo, tako da se to pitanje nije postavljalo.

Razvod Jelene Karleuše svet novine svet portal

Instagram

Kao što je poznato, Bojan Karić je emotivnu i porodičnu sreću našao uz lepu Mašu Nikolić, sa kojom se venčao 2009. godine, a u braku su dobili blizance Teodora i Taru.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata Images / Guliver Getty