Razvod Jelene Karleuše
Svet

11 Novembra, 2022 15:40

Tek što se saznalo za razvod, on je našao drugu: Jelena Karleuša se srela sa suparnicom

Suparnica Jelene Karleuše je prava lepotica

Jelena Karleuša proteklih dana bila je veoma prisutna na javnim događajima, od Hello! žurke, do zabave koju je organizovao „Gorki list“, na kojoj je bila zvezda večeri. A, kako to obično biva kada se pomene ime pop dive, očekivalo se da će da „pršte neke varnice“, jer je nemoguće da se među toliko ljudi ne nađe neko sa kim je Jelena u sukobu.

Pročitajte: Duška preplavile emocije kada je ugledao suprugu – Karleuša mu priredila iznenađenje koje će se prepričavati

Ata images

I dok se na drugoj žurci srela sa Milošem Bikovićem, koga je pre nekoliko dana nazivala pogrdnim imenima zbog lova na divlje životinje, na zabavi povodom petnaestog rođendana magazina Hello! našla se oči u oči sa ženom koja je zauzela njeno mesto.

Naime, pored brojnih zvezda koje su to veče stigle na rođendansku zabavu, našla se i suparnica Jelene Karleuše, tačnije supruga njenog bivšeg muža Bojana Karića.

Pročitajte: Ni sa jednim nije uspelo – Evo šta je zajedničko Dušku Tošiću i Bojanu Kariću 

Jovana Mišković i Maša Karić

Sestre Maša Karić i Jovana Nikolić / Ata images

Suparnica Jelene Karleuše je prelepa Maša Karić, koja tokom večeri nijednog trenutka nije pokazala netrpeljivost prema pop divi.

Isti sučaj bio je i sa Jelenom, koja možda čak Mašu ne bi ni prepoznala da nije bila u društvu sestre, a Jelenine koleginice, Ivane Nikolić.

Inače, Jelena i Bojan bili su u braku samo pola godine, a Bojan je odmah posle razvoda upoznao Mašu, ćerku reditelja Božidara Nikolića, sa kojom je dobio blizance, sina Teodora i ćerku Taru.

Instagram

Jelena je posle braka s Bojanom imala kratkotrajnu vezu sa beogradskim biznismenom, da bi potom upoznala Duška sa kojim je, kako je sama rekla, trenutno pred razvodom.

 

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM