Odevna kombinacija Jelene Karleuše
Svet

10 Novembra, 2022 19:45

Duška preplavile emocije kada je ugledao suprugu: Karleuša mu priredila iznenađenje koje će se prepričavati FOTO

Odevna kombinacija Jelene Karleuše košta pravo bogatstvo 

Jelena Karleuša važi za jednu od najbolje obučenih žena u Srbiji. Najkuplje markirane krpice njena su strast a osim toga i garderober koji je nedavno i pokazala.

Pročitajte: Duško nikad nije bio ovakav prema njoj – Jelena Karleuša je ostala nema zbog onoga što je ovaj političar učinio za nju

Foto: Rajko Ristić

Veličine je jednog prosečnog stana koji poseduje velika ogledala, odličnu rasveta, dva kupatila ali i saunu koja će biti jedna od omiljenijih prostorija u sklopu garderobera koja krije najskuplje komade odevnih kombinacija.

Pročitajte: Jelena Karleuša nije sama u svemu – Nove fotografije otkrivaju ko je osoba koja je voli i pazi (foto)

Foto: Rajko Ristić

Upravo jednu takvu kombinaciju Jelena Karleuša ponela je danas kada je stigla u jedan prestonički hotel gde je održala konferenciju za medije povodom novogodišnjeg koncerta. Karleuša je došla i velikom stilu, a na sebi je ima dugačak Balenciaga kaput u bež boji, koji košta 2.790 evra, tašna takođe Balenciaga, bele naočare od 500 evra, i čizme na visoku štiklu u istoj boji.

Ovo izdanje ostavilo je mnoge bez teksta a sigurno smo i Duška Tošića koji je celu Jeleninu karijeru negodovao što se često slikala naga.

Pročitajte: Atina i Nika ovako slave rođendan – Od Duška nije stigla ni čestitka, a evo šta im je Jelena poklonila

Foto: Rajko Ristić

Stalno mi govori da se neprestano slikam gola i kako to više nema smisla. On to ne voli. Pita me dokle ću da se skidam, a ja kažem da se nije oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom. Mislio je da zna u šta se upušta – zaključila je pevačica, a zatim je ispričala šta će biti najveća prednost u njihovoj novoj vili na Dedinju.

– Nisam se još uselila u novu kuću, jer tek treba da se renovira, ali ne mogu da odolim da je ne slikam zato što je stvarno lepa. Dvorište je još lepše, to će biti raj za Atinu i Niku. Zaslužile su da imaju detinjstvo u lepom ambijentu. U novoj kući nemam lift, padamo po standardu. Konačno će moj garderober imati veliku kvadraturu, pošto u ovoj kući ne mogu ni da se okrenem, tačnije sve prostorije su postale moj garderober, a Duško nema gde da drži svoje stvari. Ako se i zbog čega bude razveo, biće zbog toga – rekla je svojevremeno Jelena koja je tada otkrila koji su omiljeni delovi kuće Tošiću i njoj.

Pročitajte: Novi dom Jelene Karleuše u kom odgaja naslednice će vas oduševiti, dnevna soba krije tajnu

Foto: Rajko Ristić

– Duško, pretpostavljam, najviše voli spavaću sobu u našoj kući. Ali magija između nas se dešava na raznim mestima. Moj omiljeni dio je tamo gdje poslije svakog nastupa i svih mogućih snimanja mogu da se zaključam i da se potom kao nekadašnji nilski konj, a sada nadam se ne, relaksiram i izbacim svu tu negativnu energiju – dodala je Jelena, aludirajući tada na svoju liniju koju je doterala do savršenstva za samo nekoliko meseci.

Novo izdanje o kome se danas neprestano priča ponovo su uporedili sa Kim Kardašijan, ali ovog puta nešto druge je bilo u fokusu. Frizura koju je ponela Kim Kardašijan identična je onoj koju je danas ponela Jelena po ko zna koji put.

Pročitajte: Cecina haljina podseća na nacionalno blago koje je oskrnavila Kim Kardašijan (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić