Vila Duška i Karleuše odiše luksuzom
Svet

17 Oktobra, 2022 10:15

Atina i Nika presrećne zbog njegovog dolaska: Porodica je konačno kompletna (foto)

Vila Duška i Karleuše odiše luksuzom i neprocenjivim uspomenama

Ekskluzivna vila na Dedinju, koju su kupili Duško Tošić i Jelena Karleuša, za neverovatnih 2,5 miliona evra pre četiri godine od Dragana Stojkovića Piksija, konačno je renovirana i opremljena.

Pročitajte: Jelena Karleuša nije sama u svemu – Nove fotografije otkrivaju ko je osoba koja je voli i pazi (foto)

Foto: Instagram

U to su nas uverili snimci koje je pop diva objavila na Instagramu, pohvalivši se raskošno uređenim enterijerom za koji su se pobrinule arhitekte iz Turske, kao i Jelenina koleginica Viki Miljković, koja se odnedavno bavi prodajom i opremanjem luksuznih nekretnina.

Pročitajte: Isfenirane, našminkane – Ovako su izgledale Atina i Nika prvi dan škole (foto)

Karleušine naslednice juče su proslavile 13. i 14. rođendan

Foto: ATA images

Vila Duška i Karleuše odiše luksuzom – Portret majke i ćerke koji Atina i Nika obožavaju

Prostranim dnevnim boravkom okupanom prirodnom svetlošću dominira plišana sofa i ekstravagantna podna lampa sa abažurom od nojevog perja. Tu su i makane bele fotelje, stočić u kombinaciji metala i mermera, kao i raskošna zlatna polica ispunjena prelepim figurama. Jelena je pokazala i portret nje i Divne, koji je naišao na veliko oduševljenje. Otkako je stigao u njihov dom, lepotice Atina i Nika presrećne su što njihovu dnevnu sobu ulepšava jedan ovaka detalj.

Pročitajte: Vest je odjeknula, Karleuša ima novog dečka – Bio je uporan, Atinu i Niku obožava (foto)

 

U kući dominiraju zlatni detalji, a napolju je prava idila. Bazen i divno uređeno dvorište odiše luksuzom. Kuća se nalazi u otmenom i bogatom delu Dedinja, prostrana je i dobro ušuškana u ogromne krošnje drveća. Karleuši se posebno sviđa to što je kuća prostrana, što ima privatnost i veliko dvorište za decu.

Pročitajte: Duško nikad nije bio ovakav prema njoj – Jelena Karleuša je ostala nema zbog onoga što je ovaj političar učinio za nju

 

Ono što je veoma čudno jeste da je na ogradu od betona postavljena i bodljikava žica zbog čega niko ko bi pomislio da provali u ovu vilu to ne bi mogao da uradi. Osim ograde, spekuliše se da vila ima najsavremeniji sigurnosni sistem.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso / Svet

FOTO: Instagram