Ceca Ražnatović o Dragani Mirković svet portal svet
Svet

April 25, 2024 22:00

By

Razvod od Tonija preporodio pevačicu: Draganu niko nije prepoznao, da li je ovo stvarno ona FOTO

Dragana Mirković nakon razvoda oduševila sve

Na ovogodišnjem Saboru narodne muzike, pevačica Dragana Mirković se pojavila među prvima. Dragana Mirković nakon razvoda a za prvo pojavljivanje nakon vesti o krahu braka odabrala je jedinstven stajling koji joj je savršeno pristajao.

Dragana Mirković nakon razvoda svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Mirković nakon razvoda obukla pink odelo, šta je ovim želela da poruči

Na sebi je imala sako roze boje, pantalone u istoj boji, i običnu crnu bluzu koju je uklopila sa crnom torbom.

Pročitajte Lepa Brena i Boba jednoglasno rekli kraj, sukoba je bilo – Pevačica priznala da nije dozvolila da se pređe granica

Dragana je nasmejana pozirala prisutnim fotoreporterima, a svi su primetili da Dragana Mirković nakon razvoda od Tonija Bijelića blista.

Dragana Mirković nakon razvoda svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Inače, sin Dragane i Tonija Bijelića, Marko Bijelić, takođe je stigao u Beograd. Marko se odmah oglasio na Instagramu, objavio je fotografiju iz automobila gde je pozirao nasmejan.

Pročitajte Majčina najveća podrška – Sin Dragane Mirković povukao radikalan potez usred porodične drame

Njegova majka, Dragana, je odmah reagovala pa je prva komentarisala Markovu objavu i stavila je nekoliko emotikona u obliku srca.

Dragana Mirković nakon razvoda svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Mirković nakon razvoda krenula dalje 

Čini se da je Dragana krenula dalje a to je pokazala i odelom vedre boje kao i širokim osmehom na licu. Kako je glasilo saopštenje da je njenom braku s Tonijem kraj, bilo je upitno kako će pevačica funkcionisati u daljem periou ali sad aje jasno da se preporodila.

Podsetite se pisma koje je uputila javnosti:

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti pisao je Kurir.

Dragana Mirković nakon razvoda svet novine svet portal

ATA images

– Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, svo to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Pročitajte Dragana Mirković pomera granice humanosti – Emotivnim rečima otpočela je turneju, a ono što je uradila niko pre nje nije

– Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Dragana Mirković nakon razvoda svet novine svet portal

Ata images

– Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Pročitajte Svako na svoju stranu – Dragana Mirković na najvažniji put krenula sama a za sledeću godinu ima neobičnu želju

– Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

Dragana Mirković nakon razvoda svet novine svet portal

Screenshot

– U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju – napisala je Dragana.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images