Sin Dragane Mirković svet novine svet portal
Svet

April 20, 2024 17:00

By

Ovo može skupo da ga košta: Dragana Mirković zabrinuta za sina Marka

Sin Dragane Mirković možda će se ostvariti u ulozi glumca

Završni deo filma “Južni vetar” trebalo bi da počne da se snima na leto ili jesen ove godine u Beču i to ni manje, a ni više nego u dvorcu Dragane Mirković.

Sin Dragane MIrković svet novine svet portal

Instagram

Sin Dragane Mirković glumiće u “Južnom vetru”, nagađanja su razna

Kako se navodi, film će nositi naslov “Južni vetar 3: Gas geben”, što u prevodu sa nemačkog jezika znači “Dati gas” ili žargonski “Ide gas”, a jedna od lokacija snimanja biće i zamak i imanje pevačice Dragane Mirković.

Pevačica i njena porodica godinama su podrška autorima, te glumcima iz ove priče, a sa druge strane, jedna epizodna uloga mogla bi biti poverena njenom sinu Marku Bijeliću, piše dalje “Kurir”.

Dragana, međutim, iako je navodno ta ideja postojala, neće ovoga puta zaplivati glumačkim vodama. Bilo kako bilo, drama se seli u glavni grad Austrije, tvrdi se, a svetlost dana ugledaće 2025. godine.

Pročitajte Ostavio me je jer njegovi nisu želeli pevaljku za snajku, njegovoj sestri je smetalo što sam živa – Rada otkrila istinu o raskidu

Scenario za treći deo filma nastao je po ideji reditelja Miloša Avramovića, a napisao ga je Petar Mihajlović. Kakva sudbina očekuje Maraša i Baće, moraćemo da čekamo 2025. godinu da vidimo, kad će film biti spreman za bioskope. Prema ranijim najavama za medije glavnog glumca i koproducenta Miloša Bikovića, predstojeći film staviće tačku na projekat “Južni vetar”.

Sin Dragane Mirković svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

“Trebalo bi da se završi. Svaka priča treba da ima tri čina. Mislim da smo sada pred početkom trećeg čina i završnice tog projekta. Mislim da ti junaci treba da se dovedu do te tačke na kojoj zaslužuju da budu posle svih svojih pogrešnih izbora” rekao je nedavno Biković.

Upitan, pak, kakva će tačno uloga pripasti Marku Bijeliću, reditelj Miloš Avramović za pomenute medije je kratko izjavio:

“Ne mogu da komentarišem ništa o nastavku snimanja i radnji filma.”

Sin Dragane Mirković svet novine svet portal

Instagram

Sa druge strane, Mirkovićeva nije bila dostupna za komentar. Ona je zajedno sa svojom decom ispratila svaku projekciju „Južnog vetra”, a o glumačkoj postavi je imala samo reči hvale.

“Stigla je neka nova generacija zaista sjajnih, talentovanih, ali i uspešnih glumaca, čija slava, na moju veliku sreću, prevazilazi granice Balkana. Film je fantastičan, uživala sam i toplo ga preporučujem svima”, rekla je ona po prikazivanja drugog dela filma, kad se i fotografisala sa Bikovićem, kao i Radonjićem koji tumači ulogu Baće.

Pročitajte Majčina najveća podrška – Sin Dragane Mirković povukao radikalan potez usred porodične drame

Da li će sin Dragane Mirković dobiti priliku da se ostvari kao glumac u ovom popularnom filmskom ostvarenju, ostaje da vidimo, a sigurni smo, ukoliko bude glumio, da će se odlično snaći u datoj ulozi.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram