Sin Dragane Mirković svet novine svet portal
Svet

April 19, 2024 13:00

By

Majčina najveća podrška: Sin Dragane Mirković povukao radikalan potez usred porodične drame

Sin Dragane Mirković u jeku razvoda roditelja uradio ovu stvar

Draganina najveća podrška sigurno je i njen naslednik koji je sada sve iznenadio novim potezom. Naime, u toku porodične drame sin Dragane Mirković, Marko Bijelić otvorio je svoj TikTok profil, a koliko je “mamin sin”, pokazao je i time što je uz svaku objavu postavio i pesmu svoje majke.

Sin Dragane Mirković svet novine svet portal

Ata images

Sin Dragane Mirković, majčina najveća podrška 

Takođe, kao i na svom Instagram profilu, tako i na pomenutoj društvenoj mreži Marko kači i automobile, koji su deo njihovog biznisa. Njegov profil sada broji više od 3.000 pratilaca.

Pročitajte Otkrila vest o prinovi na Krstanov rođendan – Anastasija nikad srećnija, ponovo devojčica FOTO

Da podsetimo, Dragana i Toni imaju sina Marka i ćerku Manuelu Bijelić, koji su, kako je pevačica pričala javno, jako vezani za majku. Mirkovićeva je nedavno na društvenim mrežama podelila fotografiju sina Marka, te ga označila u objavi. On je ovu fotku takođe objavio na svom Instagramu, te kao lokaciju označio dvorac u blizini Beča u kom žive.

– Moj ponos, moja desna ruka! – napisala je pevačica u komentaru sinu, koji je nedavno otpratio oca sa društvenih mreža.

@marko.bijelic1 #markobjelic #draganamirkovic #fyp #viral #song @Dragana Mirković ♬ original sound – Dragana Mirković FP

– Njihova je odluka da se ne eksponiraju medijski. To je malo i začuđujuće jer obično klinci u tinejdžerskom dobu požele da budu viđeni, požele da budu bitni. To je, valjda, negde prirodno. Međutim, oni ne. E sad, da li je to negde moja krivica, uslovno rečeno… Ja sam presrećna što se ne eksponiraju, što su tako odlučili. Meni je uvek bilo dovoljno da je tu samo jedno poznato ime, moje. Još deca? Neka hvala! Moja je krivica jer su to odlučili jer su me jedino videli uplakanu u životu kada sam plakala zbog laži neke koja je objavljena javno. Trebalo je to da sakrijem od njih, ali sam ja preiskrena! Nisam ništa želela da krijem od njih – kazala je Dragana pre nešto više od dve godine o deci…

Sin Dragane Mirković svet novine svet portal

Instagram

– Marko je završio akademiju, sada studira ekonomsko pravo, a Manuela bira između dva fakulteta, bila joj je matura… Odlični su učenici, nikad nisam imala problem sa njima. Ja sam blagoslovena što se tiče njih. Mene su usrećili beskrajno – dodala je tada u emisiji “Amidži šou”.

Pročitajte Molba za pomirenje – Toni Bijelić u dvorac stigao s nadom da opet budu jedno, evo šta mu je Dragana rekla

Na društvenim mrežama je, inače, isplivala Draganina objava od pre godinu i po dana, u kojoj deli zajedničke fotografije sa Tonijem, iako su, kako je sama priznala, tad uveliko bili rastavljeni.

Sin Dragane Mirković svet novine svet portal

Instagram

– Srećna godišnjica braka, ljubavi! – poručivala je tad Dragana.